Ben öğlen işteyim akşam çıkıyorum.Size iyi gezmeler.
Boş işler müdürüNe iş yapıyorsun sen umut😉
Ben öğlen işteyim akşam çıkıyorum.Size iyi gezmeler.
Boş işler müdürüNe iş yapıyorsun sen umut😉
işte olmasan gelirdin Yani
Boş işler müdürü![]()
işte olmasan gelirdin Yani
Boş işler müdürü![]()
Şu dönem reeldeki arkadaşlarım ile bile görüşmüyorum zor bir dönemde işler.İzinli olsam yine olmazdı.
Muhasebe denetemi. Zor bir iş benim işim.@vadikızı isim muhasebe bil yeter sen.
Benim evimde cihaz yok maalesef.Beni yatıran seviyior sevmiyor dizisi oldu , bu bölümde Yiden sahnesi çoktu , yüksek oranlar gelir dedim gelmedi ama bu bölümde gerçekler ortaya çıkar , senaristler Yiden bir arada tutarsa gerçekten bu dizinin yükselme potansiyeli var eski seviyior sevmiyor kitlesine sesleniyorum @Aserat , @Çiğdem- , @vadikızı , @Billy Kane bir zahmet izleyin de reyting artsın, sizin evlerde cihaz vardır .
@vadikızı pazar günü çok yükselmiş tebrik ediyorum.
Diskalifiye etme yetkisini nerden buldun kendindeNeyse seni diskalifiye edeyim gör sen.
Cidden berbat etmişim.![]()
Diskalifiye etme yetkisini nerden buldun kendindegercekten de nasil bir tahmin yaptin merak ettim gidip cakma diziye 8 reyting mi verdin de bu kadar düsük kaldin anlamadim
![]()
Bu aralar hicbir diziden fazla artis bekleme ben Bodrum Masali'yla O Hayat Benim'e gecen haftayla yakin oranlar verdim hepsi de tuttuBodrum Masalı çok artar dedim artmadı. O Hayat Benimde artmamış.![]()
Geçen haftanın reytinglerini inceleBodrum Masalı çok artar dedim artmadı. O Hayat Benimde artmamış.![]()
Beni yatıran seviyior sevmiyor dizisi oldu , bu bölümde Yiden sahnesi çoktu , yüksek oranlar gelir dedim gelmedi ama bu bölümde gerçekler ortaya çıkar , senaristler Yiden bir arada tutarsa gerçekten bu dizinin yükselme potansiyeli var eski seviyior sevmiyor kitlesine sesleniyorum @Aserat , @Çiğdem- , @vadikızı , @Billy Kane bir zahmet izleyin de reyting artsın, sizin evlerde cihaz vardır .
@vadikızı pazar günü çok yükselmiş tebrik ediyorum.