Reyting Tahminler - 7.Gün | 13 Kasım Pazar

Beni yatıran seviyior sevmiyor dizisi oldu , bu bölümde Yiden sahnesi çoktu , yüksek oranlar gelir dedim gelmedi ama bu bölümde gerçekler ortaya çıkar , senaristler Yiden bir arada tutarsa gerçekten bu dizinin yükselme potansiyeli var eski seviyior sevmiyor kitlesine sesleniyorum @Aserat , @Çiğdem- , @vadikızı , @Billy Kane bir zahmet izleyin de reyting artsın, sizin evlerde cihaz vardır .

@vadikızı pazar günü çok yükselmiş tebrik ediyorum.

Beni yatıran seviyior sevmiyor dizisi oldu , bu bölümde Yiden sahnesi çoktu , yüksek oranlar gelir dedim gelmedi ama bu bölümde gerçekler ortaya çıkar , senaristler Yiden bir arada tutarsa gerçekten bu dizinin yükselme potansiyeli var eski seviyior sevmiyor kitlesine sesleniyorum @Aserat , @Çiğdem- , @vadikızı , @Billy Kane bir zahmet izleyin de reyting artsın, sizin evlerde cihaz vardır .

Benim evimde cihaz yok maalesef. :)

Bodrum Masalı çok artar dedim artmadı. O Hayat Benimde artmamış.:(
Bu aralar hicbir diziden fazla artis bekleme ben Bodrum Masali'yla O Hayat Benim'e gecen haftayla yakin oranlar verdim hepsi de tuttu :A sadece Cok Aramizda'yi tutturamadim onu tuttursam zaten bonus puanlar gelecekti iyice ucardim o zaman :A

teşekkür ederim hasan😉

eski performansıma dönüş sinyalleri veriyordum güzel bir kesit sunmuşum
:A :A :A