Reyting Tahminler - 4.Gün | 10 Kasım Perşembe

Serdar Ortaç dinleyen bir insanı TOTAL grubuna alamam kusura bakma. 😡 Keza @xemrexxx de bizim grupta zinhar olamaz, anca Kaan Serdar'dan Emre de Meryem'den vazgeçerse alırız. :A
dur neyse gelmişken bir tahmin yapayım iyi tutturursam katılırm belki yarışmaya:F

total ab abc1
vatanım sensin 6.45 8.50 7.95
cesur ve güzel 5.10 5.35 5.60
cesur yürek 3.65 2.50 3.35
yeter 3.40 3 3.25
u.k.vurulmaz 4 2.8 3.50

@MasacRE- de konuya uğramış bence şimdi hepten duşa girmeniz gerek :F

Yok ben yanlışlıkla girdim konuya :D
Ha bu arada iki totali yakalamışken sorayım. Siz Cesur ve Güzel'i izlemişsinizdir kesin. Millet erotik sahneler falan diyor varsa öyle bir şey o kısımları bizle de paylaşın bari 2 dklık sahne için bütün dizi izlenmez şimdi :A @mrt-06

Ha bu arada iki totali yakalamışken sorayım. Siz Cesur ve Güzel'i izlemişsinizdir kesin. Millet erotik sahneler falan diyor varsa öyle bir şey o kısımları bizle de paylaşın bari 2 dklık sahne için bütün dizi izlenmez şimdi :A @mrt-06

Kim dedi erotik sahneler var diye hiçte yoktu be:F

Ben Vatanım Sensin izliyorum :A Kıvanç'ı pek sevmem :A

Dizi baştan sona erotik hepsini izlemen lazım. :A

iyi fena gitmiyoruz ayoll eksiksiz yollayabilirsem iyi bir yerde bitiririz :A :A :A

Cesurun ab reytinginide 5 diyecektim ama yok kıvancın ilk bölümleri 10 oluyormuş abde uçuyormuş falan etkide kalıp 6 demiştim bu dizideki partnerini hesaba katmamış o uçanlar :A :A :A
Cesur ve Güzel şu aşamada bizi geçemez kaldı ki artık isyanlar falan başladı çok zor :A

Cesur ve Güzel şu aşamada bizi geçemez kaldı ki artık isyanlar falan başladı çok zor :A
AB grubunda yakınlaşmaları olanaksız zatende toteldede 6 reytingi geçemezler gibi 7 alamazlar vatanım sensin 8 ütü çıkar haftaya zaten kıvancın ilk bölüm reyting kitlesi dağılmış dizinin bölümüde çok tepki çekmiş biraz sosyal medya yorumlarınada baktım klişe olduğunu zaten biliyordumda affedersin kıç baş açmaktan başka birşey yokmuş yine kıvanc akrabasına yanasıyormuş :A :A :A