Ama Denoş benden önce TOTAL muhabbeti yoktu ki.Atoş üyelik tarihine bak
Ama Denoş benden önce TOTAL muhabbeti yoktu ki.Atoş üyelik tarihine bak
Senden önce üye yoktu çünkü forum 2012'den sonra değişime ayak uydurdu yani benle birlikteAma Denoş benden önce TOTAL muhabbeti yoktu ki.
Senden önce üye yoktu çünkü forum 2012'den sonra değişime ayak uydurdu yani benle birlikte
Son hatırlatma
@sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @Bully
dur neyse gelmişken bir tahmin yapayım iyi tutturursam katılırm belki yarışmayaSerdar Ortaç dinleyen bir insanı TOTAL grubuna alamam kusura bakma. 😡 Keza @xemrexxx de bizim grupta zinhar olamaz, anca Kaan Serdar'dan Emre de Meryem'den vazgeçerse alırız.
Saf şimdiden katıl belki 1.olursundur neyse gelmişken bir tahmin yapayım iyi tutturursam katılırm belki yarışmaya
total ab abc1
vatanım sensin 6.45 8.50 7.95
cesur ve güzel 5.10 5.35 5.60
cesur yürek 3.65 2.50 3.35
yeter 3.40 3 3.25
u.k.vurulmaz 4 2.8 3.50
@MasacRE- de konuya uğramış bence şimdi hepten duşa girmeniz gerek
Yok ben yanlışlıkla girdim konuya
Ha bu arada iki totali yakalamışken sorayım. Siz Cesur ve Güzel'i izlemişsinizdir kesin. Millet erotik sahneler falan diyor varsa öyle bir şey o kısımları bizle de paylaşın bari 2 dklık sahne için bütün dizi izlenmez şimdi @mrt-06
Kim dedi erotik sahneler var diye hiçte yoktu be
Ben Vatanım Sensin izliyorum Kıvanç'ı pek sevmemYok ben yanlışlıkla girdim konuya
Ha bu arada iki totali yakalamışken sorayım. Siz Cesur ve Güzel'i izlemişsinizdir kesin. Millet erotik sahneler falan diyor varsa öyle bir şey o kısımları bizle de paylaşın bari 2 dklık sahne için bütün dizi izlenmez şimdi @mrt-06
Dizi baştan sona erotik hepsini izlemen lazım.Yok ben yanlışlıkla girdim konuya
Merak etme kafana vura vura alırım tahminleri unutmazsıniyi fena gitmiyoruz ayoll eksiksiz yollayabilirsem iyi bir yerde bitiririz
Cesurun ab reytinginide 5 diyecektim ama yok kıvancın ilk bölümleri 10 oluyormuş abde uçuyormuş falan etkide kalıp 6 demiştim bu dizideki partnerini hesaba katmamış o uçanlarMerak etme kafana vura vura alırım tahminleri unutmazsın
Cesur ve Güzel şu aşamada bizi geçemez kaldı ki artık isyanlar falan başladı çok zorCesurun ab reytinginide 5 diyecektim ama yok kıvancın ilk bölümleri 10 oluyormuş abde uçuyormuş falan etkide kalıp 6 demiştim bu dizideki partnerini hesaba katmamış o uçanlar
Cok kötü gitmisim hep o VS yüzünden insallah biter o diziGün sonuçları ilk mesaja eklendi. Bully az bir farkla zirvede yer aldı. Onu papuleoo ve Aserat takip etti.
@Bully @vadikızı @sokak sanati @Çiğdem- @eskici @mrt-06 @hasancrtk16 @MayısKralı @papuleoo @Aserat
İzlesen seversin aslındaCok kötü gitmisim hep o VS yüzünden insallah biter o dizi
AB grubunda yakınlaşmaları olanaksız zatende toteldede 6 reytingi geçemezler gibi 7 alamazlar vatanım sensin 8 ütü çıkar haftaya zaten kıvancın ilk bölüm reyting kitlesi dağılmış dizinin bölümüde çok tepki çekmiş biraz sosyal medya yorumlarınada baktım klişe olduğunu zaten biliyordumda affedersin kıç baş açmaktan başka birşey yokmuş yine kıvanc akrabasına yanasıyormuşCesur ve Güzel şu aşamada bizi geçemez kaldı ki artık isyanlar falan başladı çok zor
İlk bölüme biraz bakmistim Bergüzar icin izlenebilir aslinda ama doluyum izleyemem 3 tane dizi izliyorum zaten daha fazla olmasinİzlesen seversin aslında