Abartma istersen beni gecmen icin 75 firin ekmek yemen lazim aramizdaki fark kapanacak gibi degil ama belki de kapatirsin yani belli olmaz iyi calis
Deniz beni yarışmaya ikna etmek için 250+ puan teklif etti. Sen ayakta uyu.
Abartma istersen beni gecmen icin 75 firin ekmek yemen lazim aramizdaki fark kapanacak gibi degil ama belki de kapatirsin yani belli olmaz iyi calis
Şike yaparsaniz co-adminimiz @Bully sizi banlarDeniz beni yarışmaya ikna etmek için 250+ puan teklif etti. Sen ayakta uyu.
Ben ne yaptim looAslında bir bahaneyle seni banlasam daha iyi olur.
Şampiyonluğa doğru adım adım ilerliyorsun yetmez miBen ne yaptim loo
Evet mantikli bir düsünceŞampiyonluğa doğru adım adım ilerliyorsun yetmez miBi açığını yakalamam şart.
Bu Kösem ve ağır Total beni yanıltmasa 1. olabilirdim.Ben su anlik rahatim senle ayni puanları aldikca düsük de alsam sorun yok ama senin biraz ugrasman lazim hadi bakalim yarismayi biraz heyecanlandiralim
@Aserat iyice yarismaya havlu atti neden böyle oldu anlamadim sen gectin galiba onu
Co-adminimiz oluyor yani rütbe farkiniz var hatirlatayim dikkat et de emekli maasini kesmesinYarışma biz kol bizim o kim oluyor.s.s
Bizi de onlar yaniltti ama Riza Baba sagolsun kurtardi bizi demek ki sen ondan yardim istememissinBu Kösem ve ağır Total beni yanıltmasa 1. olabilirdim.
Co-adminimiz oluyor yani rütbe farkiniz var hatirlatayim dikkat et de emekli maasini kesmesin
Bizi de onlar yaniltti ama Riza Baba sagolsun kurtardi bizi demek ki sen ondan yardim istememissin
Bu Kösem ve ağır Total beni yanıltmasa 1. olabilirdim.
Nedenmis o siz kimsiniz acabaOnun rütbesi bize sökmez.))
Bla bla bla. Bahaneler üret sen bildiğin serilmissin yere.
Nedenmis o siz kimsiniz acaba
Nedenmis o siz kimsiniz acabaOnun rütbesi bize sökmez.))
Bla bla bla. Bahaneler üret sen bildiğin serilmissin yere.
Emekli sandigi nedirBiz emekli sandığı oluyoruz.😛
Nedenmis o siz kimsiniz acaba
Emekli sandigi nedir
Yeni nesil derken beni kastetmedin herhalde cünkü ben eskiciyimSSK'yız yani yeni nesil bilmez.Sosyal güvenliginim ben ayık ol.
Yeni nesil derken beni kastetmedin herhalde cünkü ben eskiciyim
Eski olmadan eskici olunmaz yani eskiyim tabii ki deEski değilsin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?