Abartma istersen beni gecmen icin 75 firin ekmek yemen lazim aramizdaki fark kapanacak gibi degil ama belki de kapatirsin yani belli olmaz iyi calis![]()
![]()
Deniz beni yarışmaya ikna etmek için 250+ puan teklif etti. Sen ayakta uyu.
Abartma istersen beni gecmen icin 75 firin ekmek yemen lazim aramizdaki fark kapanacak gibi degil ama belki de kapatirsin yani belli olmaz iyi calis![]()
![]()
Şike yaparsaniz co-adminimiz @Bully sizi banlarDeniz beni yarışmaya ikna etmek için 250+ puan teklif etti. Sen ayakta uyu.![]()
Ben ne yaptim looAslında bir bahaneyle seni banlasam daha iyi olur.![]()
Şampiyonluğa doğru adım adım ilerliyorsun yetmez miBen ne yaptim loo![]()
![]()
Evet mantikli bir düsünceŞampiyonluğa doğru adım adım ilerliyorsun yetmez miBi açığını yakalamam şart.
![]()
Bu Kösem ve ağır Total beni yanıltmasa 1. olabilirdim.Ben su anlik rahatim senle ayni puanları aldikca düsük de alsam sorun yok ama senin biraz ugrasman lazim hadi bakalim yarismayi biraz heyecanlandiralim![]()
@Aserat iyice yarismaya havlu atti neden böyle oldu anlamadim sen gectin galiba onu![]()
![]()
Co-adminimiz oluyor yani rütbe farkiniz var hatirlatayim dikkat et de emekli maasini kesmesinYarışma biz kol bizim o kim oluyor.s.s
Bizi de onlar yaniltti ama Riza Baba sagolsun kurtardi bizi demek ki sen ondan yardim istememissinBu Kösem ve ağır Total beni yanıltmasa 1. olabilirdim.![]()
Co-adminimiz oluyor yani rütbe farkiniz var hatirlatayim dikkat et de emekli maasini kesmesin![]()
Bizi de onlar yaniltti ama Riza Baba sagolsun kurtardi bizi demek ki sen ondan yardim istememissin![]()
Bu Kösem ve ağır Total beni yanıltmasa 1. olabilirdim.![]()
Nedenmis o siz kimsiniz acabaOnun rütbesi bize sökmez.))
Bla bla bla. Bahaneler üret sen bildiğin serilmissin yere.![]()
Nedenmis o siz kimsiniz acaba![]()
Nedenmis o siz kimsiniz acabaOnun rütbesi bize sökmez.))
Bla bla bla. Bahaneler üret sen bildiğin serilmissin yere.![]()
Emekli sandigi nedirBiz emekli sandığı oluyoruz.😛
Nedenmis o siz kimsiniz acaba
Emekli sandigi nedir![]()
Yeni nesil derken beni kastetmedin herhalde cünkü ben eskiciyimSSK'yız yani yeni nesil bilmez.Sosyal güvenliginim ben ayık ol.
![]()
Yeni nesil derken beni kastetmedin herhalde cünkü ben eskiciyim![]()
![]()
Eski olmadan eskici olunmaz yani eskiyim tabii ki deEski değilsin ama