Reyting Tahminler - 12.Gün | 18 Kasım Cuma

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
YAPILACAK TAHMİNLER

Arka Sokaklar
Aşk ve Mavi
Muhteşem Yüzyıl Kösem
Güldür Güldür Show
Kiralık Aşk

Not : Aşk ve Mavi dizisinin Total grubunu, Güldür Güldür'ün AB grubunu, Kösem'in tüm gruplarını doğru tutturanlar +50 puan bonus kazanacaktır.

@sokak sanati @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @eskici @vadikızı @hasancrtk16 @Aserat

BOL ŞANS.

SONUÇLAR
1) mrt-06 - 55 / 10 Puan Bonus
2) sokak sanati - 50 / 10 Puan Bonus
3) hasancrtk16 - 40
4) Bully - 35
5) eskici - 35
6) Çiğdem - 30
7) vadikızı - 30
8) Aserat - 25

Son düzenleme:
Bugün de istediğim puana ulaşamazsam bırakcam. .ss

Ona yarın tekrarından bakarım ama dedemin odasında açık, bağırtı çağırtı feryatlar odama geliyor.
Daha düne kadar bana onu mu izleyeceksin diyen sen yarın tekrarını izliyor demek
Hasibeler geldi koş koş çeyiz getirdiler kavga var

Daha düne kadar bana onu mu izleyeceksin diyen sen yarın tekrarını izliyor demek
Hasibeler geldi koş koş çeyiz getirdiler kavga var
Hayır canım tekrarından öyle entrikalı yerlerine bakıyorum birde Osman Karakoç gelmiş 9 sene izlediğim 2000 bölümlük dizinin adamı, ona da mı bakmıyım.

Yine fena gitmemisiz en azindan @Bully beni gecememis güzel
hep Kösem ve Mavi Ask dizisi yakti beni
Beni de o diziler batırdı. ss Zaten şu an birinci sen, ikinci de benim muhtemelen bu yüzden farkı kapatmak lazım.

Beni de o diziler batırdı. ss Zaten şu an birinci sen, ikinci de benim muhtemelen bu yüzden farkı kapatmak lazım.
Ben su anlik rahatim senle ayni puanları aldikca düsük de alsam sorun yok ama senin biraz ugrasman lazim hadi bakalim yarismayi biraz heyecanlandiralim

@eskici hadi @Aserat 'a bi gülelim hatta kişneyelim

Çiğdem'in gazına geldim Kösem yaktı beni.s.s
@Aserat iyice yarismaya havlu atti neden böyle oldu anlamadim sen gectin galiba onu