Sırf bunun için girdim.Bölüm bitti tekrarı da bitti artık yap bence.
Çok kötü almış ya. Baştan dijitalde başlasaydı keşke. Tam dijitallik bir dizi çünküÇok kötü başlamış...
TOTAL 2.21 (13)
AB 2.25 (10)
ABC1 2.34 (13) -denizz19
Haftaya yükselir, +5 oranlarını yakalar diye düşünüyorum AB grubunda.Çok kötü almış ya. Baştan dijitalde başlasaydı keşke. Tam dijitallik bir dizi çünkü
Umarım. Haftaya ab 5 total 4 almasını ümit ediyorum ama türk seyircisine hiç bir koşulda kefil olamam maalesef..Haftaya yükselir, +5 oranlarını yakalar diye düşünüyorum AB grubunda.
Bol tekrar ile düzeltilir benceÇok kötü başlamış...
TOTAL 2.21 (13)
AB 2.25 (10)
ABC1 2.34 (13) -denizz19
Geçen sezon dizileri düşük açıyor, izleyici ekranlara dönmüş sayılmaz henüz. Havaların soğuması vb. derken Ekim'den önce oranları yüksek göremeyiz gibi. Ek olarak pandemi döneminde dijitale dönüş de başladı, izleyicinin ekranlardan uzaklaştığını görüyoruz. Yaz dizilerinin bu denli düşük gitmesi de göstergesi... İlginç bir sezon olacak.Umarım. Haftaya ab 5 total 4 almasını ümit ediyorum ama türk seyircisine hiç bir koşulda kefil olamam maalesef..
Bol tekrar koymuş kanal, haftaya +4,5 bandına çıkmasını bekliyorum.Bol tekrar ile düzeltilir bence
Yanlış gün kurbanı da olmuş olabilir.. bilmeleri lazimdiGeçen sezon dizileri düşük açıyor, izleyici ekranlara dönmüş sayılmaz henüz. Havaların soğuması vb. derken Ekim'den önce oranları yüksek göremeyiz gibi. Ek olarak pandemi döneminde dijitale dönüş de başladı, izleyicinin ekranlardan uzaklaştığını görüyoruz. Yaz dizilerinin bu denli düşük gitmesi de göstergesi... İlginç bir sezon olacak.
------
Bol tekrar koymuş kanal, haftaya +4,5 bandına çıkmasını bekliyorum.
Gün seçimi gayet iyi bence, salı ya da cuma bekliyordum salı olsa daha mı iyi olurdu sanki evet gibi ama cuma da şanslı bir gün. Yılların dizisi, geçen sezonun düşüşe geçen dizisi ve bir yaz dizisi var. Parlaması lazımdı yani..Yanlış gün kurbanı da olmuş olabilir.. bilmeleri lazimdi
cidden cuma şansı çok az uaGün seçimi gayet iyi bence, salı ya da cuma bekliyordum salı olsa daha mı iyi olurdu sanki evet gibi ama cuma da şanslı bir gün. Yılların dizisi, geçen sezonun düşüşe geçen dizisi ve bir yaz dizisi var. Parlaması lazımdı yani..
Yine harika ilerigörüşlülüğünü konuşturmuşsun, bayılıyorum sana. @ÖzgürBence 2-3 yazanlar yarın pişman olacak benden söylemesi.
Ama bu kadar düşük başlayacağı kimsenin aklına gelmezdi o yüzden tahmininden pişman değilim.Yine harika ilerigörüşlülüğünü konuşturmuşsun, bayılıyorum sana. @Özgür
Ahahahahah. Kazandığı savaş yok.Yine harika ilerigörüşlülüğünü konuşturmuşsun, bayılıyorum sana. @Özgür
@cookies iyi tutturmuş, bırakalım zirveyi ona aklına gelenler de varmış demek ki.Ama bu kadar düşük başlayacağı kimsenin aklına gelmezdi o yüzden tahmininden pişman değilim.
Oyunculari iyi yapım iyi gün biraz yanlış seçim gibime geliyor başka günde de tutma sansi yine aynı olurdu bence Show TV'NİN yayinladigi tanıtımlar pek izlenilmedi zaten cok iddiali duruyordu hayırlısı diyelimGün seçimi gayet iyi bence, salı ya da cuma bekliyordum salı olsa daha mı iyi olurdu sanki evet gibi ama cuma da şanslı bir gün. Yılların dizisi, geçen sezonun düşüşe geçen dizisi ve bir yaz dizisi var. Parlaması lazımdı yani..
Bence 2-3 yazanlar yarın pişman olacak benden söylemesi.
En azından sonuncu olmam benden yüksek ve düşük diyen var