Hazem
Favori Üye
Kanal avantajıyla önde başlaması normal bizim dizimizin asıl reytingleri haftaya gelirOnlar düştükçe biz yükselecez izleyiciler görmüştür zaten kalite farklarını@xemrexxx
Çok bekleyeceksin gibi görünüyor bu gidişle.Kanal avantajıyla önde başlaması normal bizim dizimizin asıl reytingleri haftaya gelirOnlar düştükçe biz yükselecez izleyiciler görmüştür zaten kalite farklarını@xemrexxx
Evet o da deli ediyor insanı.
Evet o da deli ediyor insanı.Kısacası umut deliliktir.
Şampiyon'dan bir beklentin olmasın yani, Çukurova da geliyor haftaya.
Ben beğendim Tatlı Yalanımla bitene kadar izlerim zaten Çukur , Eşkiya ve Ertuğrul sabit 3 dizimdi diğerleri gelip gidiyorduÇok bekleyeceksin gibi görünüyor bu gidişle.
ÖLDÜRÜRÜM SENİ !Kanal avantajıyla önde başlaması normal bizim dizimizin asıl reytingleri haftaya gelirOnlar düştükçe biz yükselecez izleyiciler görmüştür zaten kalite farklarını@xemrexxx
Sen aslında Mucize Doktor'u da sevebilirsin ilk bölüme baksan. Ecünnüler yok aşk da fazla değil genel olarak hastanedeki vakalar üzerinden gidiyor.
Bir dizi 8 reyting almış, diğeri 2. Bunun üstüne hala konuşuyor musun utanmadanKanal avantajıyla önde başlaması normal bizim dizimizin asıl reytingleri haftaya gelirOnlar düştükçe biz yükselecez izleyiciler görmüştür zaten kalite farklarını@xemrexxx
Kudurmuş 😱
Rahat dur kudurma.
Rahat dur kudurma.
Hiçbir şeyin değişeceği yok.
Çocuk draması var dizide konusu güzelKudurmuş 😱
İlgilenmiyorum sal beni.Çocuk draması var dizide konusu güzel
Sen izlemicenmiİlgilenmiyorum sal beni.
(Salmadı)
Sen konulu dizi seversin zaten??Çocuk draması var dizide konusu güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?