Hazem
Favori Üye
Kanal avantajıyla önde başlaması normal bizim dizimizin asıl reytingleri haftaya gelir Onlar düştükçe biz yükselecez izleyiciler görmüştür zaten kalite farklarını @xemrexxx
Çok bekleyeceksin gibi görünüyor bu gidişle.Kanal avantajıyla önde başlaması normal bizim dizimizin asıl reytingleri haftaya gelir Onlar düştükçe biz yükselecez izleyiciler görmüştür zaten kalite farklarını @xemrexxx
Evet o da deli ediyor insanı. Kısacası umut deliliktir.
Evet o da deli ediyor insanı. Kısacası umut deliliktir.
Şampiyon'dan bir beklentin olmasın yani, Çukurova da geliyor haftaya.
Ben beğendim Tatlı Yalanımla bitene kadar izlerim zaten Çukur , Eşkiya ve Ertuğrul sabit 3 dizimdi diğerleri gelip gidiyordu Bu sezon Dirilişte sağlam değil bakalım nolucak @MasacRE @xemrexxx @serhattÇok bekleyeceksin gibi görünüyor bu gidişle.
ÖLDÜRÜRÜM SENİ !Kanal avantajıyla önde başlaması normal bizim dizimizin asıl reytingleri haftaya gelir Onlar düştükçe biz yükselecez izleyiciler görmüştür zaten kalite farklarını @xemrexxx
Sen aslında Mucize Doktor'u da sevebilirsin ilk bölüme baksan. Ecünnüler yok aşk da fazla değil genel olarak hastanedeki vakalar üzerinden gidiyor.
Bir dizi 8 reyting almış, diğeri 2. Bunun üstüne hala konuşuyor musun utanmadanKanal avantajıyla önde başlaması normal bizim dizimizin asıl reytingleri haftaya gelir Onlar düştükçe biz yükselecez izleyiciler görmüştür zaten kalite farklarını @xemrexxx
Kudurmuş 😱
Rahat dur kudurma.
Rahat dur kudurma.
Hiçbir şeyin değişeceği yok.
Çocuk draması var dizide konusu güzelKudurmuş 😱
İlgilenmiyorum sal beni.Çocuk draması var dizide konusu güzel
Sen izlemicenmiİlgilenmiyorum sal beni.
(Salmadı )
Sen konulu dizi seversin zaten??Çocuk draması var dizide konusu güzel