Dexter kimsenin mülkü değil, ya da senin profiller.@yatutarsa ne dedi diye merakla gelmiştimŞu birbirinin avatarlarını kullanmayı kesin ayoll @Sherlock ile sen ?A
Dexter kimsenin mülkü değil, ya da senin profiller.@yatutarsa ne dedi diye merakla gelmiştimŞu birbirinin avatarlarını kullanmayı kesin ayoll @Sherlock ile sen ?A
Aaa bu forumda mülkü çünkü o avatarı onun vucudu olarak kabul ediyoruzDexter kimsenin mülkü değil, ya da senin profiller.
O zaman sincap fotosu da @Sherlock a aitti, sen niye koydun?Aaa bu forumda mülkü çünkü o avatarı onun vucudu olarak kabul ediyoruzMesala beni insan değğil konusan sincap destereyi fok olarak zihinde yerleşiyor tabi tek avatara bürünenlere diyoruz değiştirenlere değil @xemrexxx dısında birisi Meryemi kullansa oda tuhaf kaçar @yatutarsa ve dexterdde o hesap
O zaman sincap fotosu da @Sherlock a aitti, sen niye koydun?
Sıkıysa kaçmasaydın fok bey gelince görürdünBu nasıl bir yorumdur Yiğit beyciğim?Çiğdem hanıma gereken yanıtı verdiğiniz için minnettarım.
Ohaaa neyse içim rahatladı sana mahçup hissediyordumBende bakmıyorum Vurgun'a. ?A
Ohaaa neyse içim rahatladı sana mahçup hissediyordum ?A
Bir gün Fox a tekrar bakacam inanıyorumBir Aile Hikayesi'ne bak bari Cumartesi.
Şı canavar görünümlü adam tam olmus sanaFok bey bana sınırsız yetki verdi, Hogatham’ı koru dedi.
Dikkat et de bir Hande uğur getirirken diğeri uğuru kaçırmasın.Uçacak dizimiz.Uğur getirsin Hande...
Çiğdem senin pembe dizin bugün mü başlıyor. ?A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?