Dexter kimsenin mülkü değil, ya da senin profiller.@yatutarsa ne dedi diye merakla gelmiştimŞu birbirinin avatarlarını kullanmayı kesin ayoll @Sherlock ile sen ?A
![]()
Dexter kimsenin mülkü değil, ya da senin profiller.@yatutarsa ne dedi diye merakla gelmiştimŞu birbirinin avatarlarını kullanmayı kesin ayoll @Sherlock ile sen ?A
![]()
Aaa bu forumda mülkü çünkü o avatarı onun vucudu olarak kabul ediyoruzDexter kimsenin mülkü değil, ya da senin profiller.![]()
O zaman sincap fotosu da @Sherlock a aitti, sen niye koydun?Aaa bu forumda mülkü çünkü o avatarı onun vucudu olarak kabul ediyoruzMesala beni insan değğil konusan sincap destereyi fok olarak zihinde yerleşiyor tabi tek avatara bürünenlere diyoruz değiştirenlere değil @xemrexxx dısında birisi Meryemi kullansa oda tuhaf kaçar @yatutarsa ve dexterdde o hesap
![]()
O zaman sincap fotosu da @Sherlock a aitti, sen niye koydun?![]()
Sıkıysa kaçmasaydın fok bey gelince görürdünBu nasıl bir yorumdur Yiğit beyciğim?Çiğdem hanıma gereken yanıtı verdiğiniz için minnettarım.
![]()
Ohaaa neyse içim rahatladı sana mahçup hissediyordumBende bakmıyorum Vurgun'a. ?A
Ohaaa neyse içim rahatladı sana mahçup hissediyordum ?A![]()
Bir gün Fox a tekrar bakacam inanıyorumBir Aile Hikayesi'ne bak bari Cumartesi.![]()
Şı canavar görünümlü adam tam olmus sanaFok bey bana sınırsız yetki verdi, Hogatham’ı koru dedi.![]()
Dikkat et de bir Hande uğur getirirken diğeri uğuru kaçırmasın.Uçacak dizimiz.Uğur getirsin Hande...
Çiğdem senin pembe dizin bugün mü başlıyor. ?A