Forumun en başarılı ismine zirveler yakışır.Hem de tam tutturdun
Forumun en başarılı ismine zirveler yakışır.Hem de tam tutturdun
Yükselmezse yaz boyu devam edemez adam kar edemeyeceği projeyi neden devam ettirsin Sen Çal Kapımı'ya güveniyorumYaz boyu devam eder yükseldi yükseldi. Yoksa devam etmez. Diğer yaz dizileri de hüsran olmasa.
Bence eder yaz boyu Eylül'e kadar. Zaten belli bir anlaşma yapmıştır.Yükselmezse yaz boyu devam edemez adam kar edemeyeceği projeyi neden devam ettirsin Sen Çal Kapımı'ya güveniyorum
E onların anlaşmaları ilk etapta 3 4 bölüm oluyorBence eder yaz boyu Eylül'e kadar. Zaten belli bir anlaşma yapmıştır.
6 bölümlük bir anlaşma vardır. Ayrıca tekrarı şimdi baktım iyi izlenmiş. Yurt dışı satış falan en azından yazı bitirirE onların anlaşmaları ilk etapta 3 4 bölüm oluyor
Ben istatistikleri korona çıktı çıkalı takip etmiyorum sağ ol bu yüzden çıkarmaların için6 bölümlük bir anlaşma vardır. Ayrıca tekrarı şimdi baktım iyi izlenmiş. Yurt dışı satış falan en azından yazı bitirir
@Emre Ozansoy sonlardan da olsa 1. ve 2. olmuşuz
Ben de sonlara denk geldim diğerlerine göre biraz saçmaydı katılıyorumİzlemedim dün akşam diziyi, daha yeni izledim. İzleseydim 2 - 3 - 2 yazardım.Beğenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?