O kadar bence ilk bölümden zor alır. Biraz uçmuş gibi geldin banaTotal: 5.98
AB: 6.01
20+AB1: 5.99
Ben de Star fanıyım. Gelecek sezon star iyi işler çıkaracak...Fan değil sadece sempatizan.Ama Amerikan kanalını desteklemekten iyidir.
Bunlar kanal D'de olsa bitmişti.Baraj, Zümrüdüanka gibi cazibesi olmayan işler FOX'ta olmasa yüksek başlamazdı kabul edelim.
Sen Çal Kapımı izleyecek misin.Ben de Star fanıyım. Gelecek sezon star iyi işler çıkaracak...
Ama ilk bölüm kadro sağlam merak da var izlenir o yüzdenO kadar bence ilk bölümden zor alır. Biraz uçmuş gibi geldin bana
Milliyetçilik yapma koçum.Fan değil sadece sempatizan.Ama Amerikan kanalını desteklemekten iyidir.
Bir yaz dizisi ilk bölüm ne kadar alabilir kiAma ilk bölüm kadro sağlam merak da var izlenir o yüzden
Sen bile bunu demene rağmen üç dizisini izleyeceksin yanlış bir şey göremiyorum.Kesin yaşanır.
Hepsi klişe ama semaryolar farklı genç kızlar Can Yaman hayranları Özge Gürel hayranları ve biz dizi severler 5 6 yaparızBir yaz dizisi ilk bölüm ne kadar alabilir kiSonraki bölümler çıkabilir.
Kadrosunu her beğendiğimizi izleyemiyoruz, malum 2,5 saat.Sen bile bunu demene rağmen üç dizisini izleyeceksin yanlış bir şey göremiyorum.
Yarın hüsran olmasınHepsi klişe ama semaryolar farklı genç kızlar Can Yaman hayranları Özge Gürel hayranları ve biz dizi severler 5 6 yaparız
İlk bölüme bir şans veririm ama konusu klişe yaz dizisi...Sen Çal Kapımı izleyecek misin.
Yok canım hüsranlık kadar olmazYarın hüsran olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?