Bunlar önemsiz ayol önemli olan zeka konusunda senden İLERİ olmam.Sonuçta geri kalmışsın![]()
Bunlar önemsiz ayol önemli olan zeka konusunda senden İLERİ olmam.Sonuçta geri kalmışsın![]()
Heyatım o konuda forumda 1 numarayım, markayım yıllardırBunlar önemsiz ayol önemli olan zeka konusunda senden İLERİ olmam.![]()
Çenede marka olursun ancak başka bir şey de değil.Heyatım o konuda forumda 1 numarayım, markayım yıllardır![]()
Çenem en büyük silahım aynı zamanda nice düşmanı yok etti, kudurÇenede marka olursun ancak başka bir şey de değil.![]()
Ekin Koç güzel ama onun dışında taş görmüyorum.Taş gibi oğlanların reytingini @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Ahmed ve @Angelica dan iyi tahmin etmişim, hepsine nanik buradan![]()
Ama en büyük düşmanın beni yok edemeyeceksin hiçbir zaman. Bu yüzden sen kudur.Çenem en büyük silahım aynı zamanda nice düşmanı yok etti, kudur![]()
Sarı şekeri beğenmedi bu da @Emre Ozansoy 😱Ekin Koç güzel ama onun dışında taş görmüyorum.![]()
Heyatım seni yok etmem ki yerine bir düşman lazım yani Sıvacılar, vadiciler, parlakçılar, yabancı dizi hayranı entel danteller hepsi yok oldu gitti yeni düşmanlar gelene ka bana lazımsınAma en büyük düşmanın beni yok edemeyeceksin hiçbir zaman. Bu yüzden sen kudur.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kendim de sarışınım, o yüzden esmer severim.Sarı şekeri beğenmedi bu da @Emre Ozansoy 😱
------
Heyatım seni yok etmem ki yerine bir düşman lazım yani Sıvacılar, vadiciler, parlakçılar, yabancı dizi hayranı entel danteller hepsi yok oldu gitti yeni düşmanlar gelene ka bana lazımsın![]()
Ayol onlar varken beni yok edemedin. Ben onların hepsini yok ettim. E hadi baş başa kaldık yeni düşman falan sıkmayı bırak da sıkıyorsa yok et.Sarı şekeri beğenmedi bu da @Emre Ozansoy 😱
------
Heyatım seni yok etmem ki yerine bir düşman lazım yani Sıvacılar, vadiciler, parlakçılar, yabancı dizi hayranı entel danteller hepsi yok oldu gitti yeni düşmanlar gelene ka bana lazımsın![]()
Seni de yok edersem kiminle uğtaşıcam @Dosi de eğitim veriyorum ayağına kaçıp duruyor ; @Yakamoz-Asi ile @Angelica zaten yaşlandı, marul kafa bankı, diğerleri de yok zaten artıkınAyol onlar varken beni yok edemedin. Ben onların hepsini yok ettim. E hadi baş başa kaldık yeni düşman falan sıkmayı bırak da sıkıyorsa yok et.![]()
Aaaaaa o zaman arabaya binip kaybol inşKendim de sarışınım, o yüzden esmer severim.![]()
Seni de yok edersem kiminle uğtaşıcam @Dosi de eğitim veriyorum ayağına kaçıp duruyor ; @Yakamoz-Asi ile @Angelica zaten yaşlandı, marul kafa bankı, diğerleri de yok zaten artıkın
Ayrıca yok etmeye çalışmadım işime yarıyordun mesela @MasacRE ile @Sherlock onları tenhada kıstırıp üzerlerine atlarsın diye korkudan foruma giremiyoriki sıvacıdan kurtuldum böylece
------
Aaaaaa o zaman arabaya binip kaybol inş
Edemeyeceğini bildiğin için kıvırmayı seçiyorsun her zaman ki gibi.Seni de yok edersem kiminle uğtaşıcam @Dosi de eğitim veriyorum ayağına kaçıp duruyor ; @Yakamoz-Asi ile @Angelica zaten yaşlandı, marul kafa bankı, diğerleri de yok zaten artıkın
Ayrıca yok etmeye çalışmadım işime yarıyordun mesela @MasacRE ile @Sherlock onları tenhada kıstırıp üzerlerine atlarsın diye korkudan foruma giremiyoriki sıvacıdan kurtuldum böylece
------
Aaaaaa o zaman arabaya binip kaybol inş
Ekin Koç güzel ama onun dışında taş görmüyorum.![]()