Evet, sistem bunu öngörmemiş yedibela @hasanca nın üçüncü olması gerek , Utku dördüncü, sen yerindesin.Ne alaka
2 kiṣi aynı puanı almıṣ 3. kiṣi 3. sıradan devam.
Evet, sistem bunu öngörmemiş yedibela @hasanca nın üçüncü olması gerek , Utku dördüncü, sen yerindesin.Ne alaka
2 kiṣi aynı puanı almıṣ 3. kiṣi 3. sıradan devam.
Evet, sistem bunu öngörmemiş yedibela @hasanca nın üçüncü olması gerek , Utku dördüncü, sen yerindesin.
Haftanın en çok puan toplayan iki isimden biri.Yedibela nasıl 3. oluyor 😱
Haftanın en çok puan toplayan iki isimden biri.
Vah diye hayıflanacak bir durum yok ki?Yukarda paylaṣtığım fotoda batuhan ve ben 12, Utku 11, hasanca 10 puan. En çok puanı 2 kiṣi toplamıṣ, ikiside birinci. Sonra Utku, sonra hasanca. Utku 3. olur çünkü 2 kiṣi zaten önünde sıralamada. Kicktipp bile anlamıṣ sistemi vah sana
Kafamı tel şehriyeli maydonozlu çorba ettin.
Kafamı tel şehriyeli maydonozlu çorba ettin.
Sen geneli mi soruyorsun?Haftalık sonucu mu?Helal olsun bana.
Sen geneli mi soruyorsun?Haftalık sonucu mu?
Senin sıralamayı çözemedim.Boṣver ṣimdi sen kicktippi. Sen sıralama olayını anladın mı
Evet gördüm.
İşte üçüncülüğü iki kişi paylaştığı için ikisine de 3 yazıyorum ki aynı konumda oldukları anlaşılsın asıl mantıksız olan aynı puanı alan iki kişiden birinin 3, diğerinin 4. olması.3
3
5
5
diye tablo mu olur? Biraz mantık.
Yarışta iki kişi aynı dereceyi almışsa en son nerede kalındıysa onu paylaşırlar.
Birinci tek kişi
İkinciliği iki kişi paylaşıyor
Üçüncülüğü iki kişi paylaşıyor
Onu demiyorum.İşte üçüncülüğü iki kişi paylaştığı için ikisine de 3 yazıyorum ki aynı konumda oldukları anlaşılsın asıl mantıksız olan aynı puanı alan iki kişiden birinin 3, diğerinin 4. olması.
@offensive önerisi hiç mantıksız değilİşte üçüncülüğü iki kişi paylaştığı için ikisine de 3 yazıyorum ki aynı konumda oldukları anlaşılsın asıl mantıksız olan aynı puanı alan iki kişiden birinin 3, diğerinin 4. olması.
👍Onu demiyorum.
3.lükten 5.liğe atlıyorsun
@12.Adam ya hu sen tahminlerde var mısın bu yıl şöyle aşağılara baktım yok muhtemelen esfeli safilindesin @Yakamoz-Asi bırak sıralama mıralamayı beni geçmeye bak, bu hafta 2mizde birinciyiz, tadını çıkar. Zirveye 1 adım daha yaklaştık Geçen hafta 90. dakikadan sonra 6 puan kaybettim bu hafta ona göre hazırlandım