Reyting Sistemine Güveniyor Musunuz?

Reyting Sistemine Güveniyor Musunuz?

• EVET

Oy: 4 17.4%
  • HAYIR

Oy: 19 82.6%

• Kullanılan toplam oy
    23
Nasıl düzelteyim bee

Bir şey sorucam @Yiğitt @mrt-06 daha iyi bilirler @destere kafası basmayabilir

Her izleyen reytinge katkı veremiyormuş , yani bizim ne izlediğimizin önemi yokmuş .Reyting ölçen cihazlar olması gerekiyormuş ve türkiyede çok az evde varmış .yani 1 avuc insanın ne izlediğine göre şekilleniyormuş bu reytingler
Ertuğrul ozama nasıl 20 alıyor herkes izliyor diyoruzda bu reytingler 1 avuc insandan olusuyormuş çok az evde varmış cihazlar
ozaman Sisteme bende güvenemiyorum

Tamam bazı küçük yetersiz detaylar olabilir ama genel olarak güvenilir bir sistem.
Zaten ne tamamen okay ki?
Varsayki Diriliş abartılıyor ve ya başka. Ama diğer günler %90 gerçek reytingler yansıyor listeye.

Denek sayısı tabiiki daha büyük kitleyi kapsayabilir.

Denek sayısı ve niteliği ne zaman arttılırsa o zaman tam olarak güvenilir olur. Sosyal medyada fırtınalar koparan diziler reytinglerde düşük gidiyor pek inandırıcı değil.

ikisi de cevap vermemiş oh olsun
Bana sorsaydın ben söylerdim
Şimdi sen söyle dicen ben söylemicem

Denek sayısı ve niteliği ne zaman arttılırsa o zaman tam olarak güvenilir olur. Sosyal medyada fırtınalar koparan diziler reytinglerde düşük gidiyor pek inandırıcı değil.
Mesela UTC bugun Totalde 11 almalı
AB ve ABC1i söylemiyorum bile

Zaten bence sosyal medyası güçlü dizileri izleyen genç kitle olduğu için reytinglerde iyi değiller.
Kumanda kimin elinde? baba ve ya annelerin falan, onlar ne izlerse o yüksek alır. Diğerleri netten izler.

ne sormuştun cnm
ayy boş ver anacaım boşver
Ne sordun da kaçırdım ben?
Oooo baş cahil @Forumdash çıktı
bir soru sorduk forumun cahil ortalaması ortaya döküldü
@mrt-06

Kopyalıyayım buraya @Yiğitt

Her izleyen reytinge katkı veremiyormuş , yani bizim ne izlediğimizin önemi yokmuş .Reyting ölçen cihazlar olması gerekiyormuş ve türkiyede çok az evde varmış .yani 1 avuc insanın ne izlediğine göre şekilleniyormuş bu reytingler
Ertuğrul ozama nasıl 20 alıyor herkes izliyor diyoruzda bu reytingler 1 avuc insandan olusuyormuş çok az evde varmış cihazlar
ozaman Sisteme bende güvenemiyorum

güney doğuda var eskiden büfelere koyuyordu gezi parkı eylemi zamanında kaldırdılar taksimden

Seçim anketleri gibi bir hesaplama yöntemi var. Nasıl o anketlerde "bazıları tutturuyıor" bu da öyle... 3000 evde reyting cihazı var.Bunu da türkiye nufusuna (nufus yogunlugu iller) göre hesaplanıyor. Zaten reyting hesaplamada 5+ yaştan hesaplanıyor

Bizim ne izlediğimzin bir önemi yok yani

Her evde yok cihazlar bizim evler reyting ölçmüyor diye youtubede sürekli muhabbeti dönüyor oyüzden @Yiğitt de konusunu açmıskan sorayım dedim
Ama platformlar bildiğim kadarıyla ayrı ölçülüyor.Senin demene göre sizde digi varsa sen her türlü öçülüyorsun