Reyting Sistemine Güveniyor Musunuz?

Reyting Sistemine Güveniyor Musunuz?

• EVET

Oy: 4 17.4%
  • HAYIR

Oy: 19 82.6%

• Kullanılan toplam oy
    23
yaklaşık iki yıldır yerli dizilerle arayı açtığım için reytinglerdeki son durum hakkında bilgim yok ama @denizz19 kırgınların düşük aldığından yakınıyorsa reyting sistemi güvenilir demektir:)

hay aksi yanlışlıkla hayırı işaretlemişim @Çiğdem- şunu düzelt :)
Nasıl düzelteyim bee :F

Bir şey sorucam @Yiğitt @mrt-06 daha iyi bilirler @destere kafası basmayabilir :A

Her izleyen reytinge katkı veremiyormuş , yani bizim ne izlediğimizin önemi yokmuş .Reyting ölçen cihazlar olması gerekiyormuş ve türkiyede çok az evde varmış .yani 1 avuc insanın ne izlediğine göre şekilleniyormuş bu reytingler :F Ertuğrul ozama nasıl 20 alıyor herkes izliyor diyoruzda bu reytingler 1 avuc insandan olusuyormuş çok az evde varmış cihazlar :F ozaman Sisteme bende güvenemiyorum :A

Tamam bazı küçük yetersiz detaylar olabilir ama genel olarak güvenilir bir sistem.
Zaten ne tamamen okay ki? :D Varsayki Diriliş abartılıyor ve ya başka. Ama diğer günler %90 gerçek reytingler yansıyor listeye.

Denek sayısı tabiiki daha büyük kitleyi kapsayabilir.

Denek sayısı ve niteliği ne zaman arttılırsa o zaman tam olarak güvenilir olur. Sosyal medyada fırtınalar koparan diziler reytinglerde düşük gidiyor pek inandırıcı değil.

Nasıl düzelteyim bee :F

Bir şey sorucam @Yiğitt @mrt-06 daha iyi bilirler @destere kafası basmayabilir :A

Her izleyen reytinge katkı veremiyormuş , yani bizim ne izlediğimizin önemi yokmuş .Reyting ölçen cihazlar olması gerekiyormuş ve türkiyede çok az evde varmış .yani 1 avuc insanın ne izlediğine göre şekilleniyormuş bu reytingler :F Ertuğrul ozama nasıl 20 alıyor herkes izliyor diyoruzda bu reytingler 1 avuc insandan olusuyormuş çok az evde varmış cihazlar :F ozaman Sisteme bende güvenemiyorum :A
ikisi de cevap vermemiş oh olsun :A Bana sorsaydın ben söylerdim:X Şimdi sen söyle dicen ben söylemicem :A

Denek sayısı ve niteliği ne zaman arttılırsa o zaman tam olarak güvenilir olur. Sosyal medyada fırtınalar koparan diziler reytinglerde düşük gidiyor pek inandırıcı değil.
Mesela UTC bugun Totalde 11 almalı :F AB ve ABC1i söylemiyorum bile:A

Zaten bence sosyal medyası güçlü dizileri izleyen genç kitle olduğu için reytinglerde iyi değiller. :D Kumanda kimin elinde? baba ve ya annelerin falan, onlar ne izlerse o yüksek alır. Diğerleri netten izler. :A

ne sormuştun cnm :A ayy boş ver anacaım boşver :F:F:F
Ne sordun da kaçırdım ben? (b) :A
Oooo baş cahil @Forumdash çıktı :F bir soru sorduk forumun cahil ortalaması ortaya döküldü :A :A :A @mrt-06

Kopyalıyayım buraya @Yiğitt :A

Oooo baş cahil @Forumdash çıktı :F bir soru sorduk forumun cahil ortalaması ortaya döküldü :A :A :A @mrt-06

güney doğuda var eskiden büfelere koyuyordu gezi parkı eylemi zamanında kaldırdılar taksimden

Seçim anketleri gibi bir hesaplama yöntemi var. Nasıl o anketlerde "bazıları tutturuyıor" bu da öyle... 3000 evde reyting cihazı var.Bunu da türkiye nufusuna (nufus yogunlugu iller) göre hesaplanıyor. Zaten reyting hesaplamada 5+ yaştan hesaplanıyor

Seçim anketleri gibi bir hesaplama yöntemi var. Nasıl o anketlerde "bazıları tutturuyıor" bu da öyle... 3000 evde reyting cihazı var.Bunu da türkiye nufusuna (nufus yogunlugu iller) göre hesaplanıyor. Zaten reyting hesaplamada 5+ yaştan hesaplanıyor
Bizim ne izlediğimzin bir önemi yok yani :F :F :F