Reyting Sistemine İktidarın Müdehalesi Mi Var?

herkesin görüşü ayrı ben seni sende benim görüşümden vazgeciremeyiz ama şöyle bir gercek var şu anda iki Reyting ölçen Şirket var begenen takip eder begenmeyen AGB nin yolunu gözler.

Bu arada endgame SBT ve TNS reytingleri cok farkli demiş:

1. İki Şirkettede Total de KVP 1. AB de MY 1.
2. İki Şirkettede ÖBGZK dizisi ciddi bir düşüş yaşadi.
3. İki Şirkettede sabah kuşağında Müge anlı, Öğleden sonra Esra Erol ve Beni Affet güçlü.
4. Birinde tutup diger Şirkette tutmayan bir dizi yok.
5. İki Şirkettefe bazi dizilerin Totali AB de güclü mesela Arka Sokaklar, KVP,...
6. İki Şirkettede bazi dizilerin AB si Total den güclü mesela MY, ÖBGZK,...
........

Evet oranlarda degisiklikler olabilir ama siralama cogu zaman ayni oluyor. Şunu unutmayalım iki şirketinde ayri denekleri var doğal olarak ve doğal olarak oranlarin bazen daha düşük veya yüksek olmasi gayet normal

+1 beyazsoy dedikleri hayal ürünü

Helal olsun be sana Beyazsoy süper bir cevab verdin, işte taraf tutmadan gercekleri yazmak budur

BEYAZSOY söyledikleri hayal ürünü agb şirketi 2000 denekten sadece 800 çalısıyodu ve hepsi kanald çalısıyodu

kanald ne yayinlansa izleniyodu tns geldi kanald çok fena tokat yedi dizileri reytingleri sbt göre düsük çıkıyor

sbt kırsal'da denekler tns biraz' daha büyük kanalların gözdesi ayrica acun sbt tns ayni aliyor sbt yükselince tns yükseliyor tns düsünce sbt de düsüyor

tamamen deneklerin seçim yerleriyle alakalı önceden diziler maçlari geçerdi simdi maçlar dizileri 5 e katlıyor gerçek sonuçlar ulasilmaya basladi

sizinle daha fazla tartışmayacağım Kanal D yine en fazla izlenen kanal olsaydi, hergün 1. Olsaydi sizin icin TNS den iyisi yoktu.

- - - Ekleme - - -

Hala en fazla izlenen kanal kanal d ama eskisi gibi rakiplerine fark atamiyor

- - - Ekleme - - -

Sali günü SBT nin AB denekleri TNS ye göre daha iyi secilmis diyen destere persembe günü KVP SBT de 13 Reyting alinca SBT yi yerden yere vurdu. Şunu yedirin artık ya yutmasi zor ama yutun gitsin... :D

Ben TNS kötü mü dedim ? Ne zaman demişim ? Ben reytinglerin nasıl ölçüleceğine karar verenin devlet olmaması gerektiğini savunuyorum, reytingler sadece reklamvereni ilgilendirir...

Kanal D 2, hatta, 3. kanal, en çok izlenen durumu yok artık, AGB'de de olmayacaktı...

SBT'yi her daim eleştiriyorum, tutarsız sonuçları var, manuel olarak reytinglerile oynadığı da açık.

Sonuç olarak TNS'de bir sorun yok ama TNS'nin kırsala inmesi gerektiğini düşünmüyorum.

Son cümleni hiç anlamadım, açıklama da bence...

Ben TNS kötü mü dedim ? Ne zaman demişim ? Ben reytinglerin nasıl ölçüleceğine karar verenin devlet olmaması gerektiğini savunuyorum, reytingler sadece reklamvereni ilgilendirir...

Kanal D 2, hatta, 3. kanal, en çok izlenen durumu yok artık, AGB'de de olmayacaktı...

SBT'yi her daim eleştiriyorum, tutarsız sonuçları var, manuel olarak reytinglerile oynadığı da açık.

Sonuç olarak TNS'de bir sorun yok ama TNS'nin kırsala inmesi gerektiğini düşünmüyorum.

aynen sbt tnsden daha iyi oldugu kesin sbt göre orantısız sonuçlar çıkmıyor sbt tns göre ayar çekiyor reytinglere

hükümet baskısı falan faso fiso

- - - Ekleme - - -

aynen sbt tnsden daha iyi oldugu kesin sbt göre orantısız sonuçlar çıkmıyor sbt tns göre ayar çekiyor reytinglere

- - - Ekleme - - -

SBT, TNS'den iyi yazmışsın, doğru yazdığına emin misin ? :)

BEYAZSOY söyledikleri hayal ürünü agb şirketi 2000 denekten sadece 800 çalısıyodu ve hepsi kanald çalısıyodu

kanald ne yayinlansa izleniyodu tns geldi kanald çok fena tokat yedi dizileri reytingleri sbt göre düsük çıkıyor

sbt kırsal'da denekler tns biraz' daha büyük kanalların gözdesi ayrica acun sbt tns ayni aliyor sbt yükselince tns yükseliyor tns düsünce sbt de düsüyor

tamamen deneklerin seçim yerleriyle alakalı önceden diziler maçlari geçerdi simdi maçlar dizileri 5 e katlıyor gerçek sonuçlar ulasilmaya basladi

dedikleri mi okumadan atladın gene ben agb nin kanal d ye çalıştığını yazdım sebebi işlerini yanlış yapıyor sistemlerini korumuyorlardı. yol geçen hani olmuştu agb :)))))

sbt ile tns arasında ki fark sbtde kırssalda daha yoğun bu acunda gozukmese de kurtlar vadisinde gözüküyor sbt de kurtların absının yüksek çıkması kırsalda kurtlar daha çok izlenmesi

- - - Ekleme - - -

dedikleri mi okumadan atladın gene ben agb nin kanal d ye çalıştığını yazdım sebebi işlerini yanlış yapıyor sistemlerini korumuyorlardı. yol geçen hani olmuştu agb :)))))

sbt ile tns arasında ki fark sbtde kırssalda daha yoğun bu acunda gozukmese de kurtlar vadisinde gözüküyor sbt de kurtların absının yüksek çıkması kırsalda kurtlar daha çok izlenmesi

diziyi çamurlamak için ellerindn geleni yapıyorlar..
bşarısını kıskanıyorlar..
zaten sbt de daha fazla çkıyor.. böle bişe olamaz.