Reyting Garantisi Olan Oyuncu Var Mıdır?

yav he he görüyoz sinemada bereni 100 bin izleniyo vadi muroya film çekti 2.5 milyon beren 1 milyon görebilmiş mi madem garantili :d

reyting tv ile ilgilidir :D sinema konumuz değil takas konu dışına çıkarak kurtulamazsın

konuk oyuncu bile değildi 5-6 falan oynasa tamam dicem kıvancın ezelde oynadığı gibi adam 2 dk gözüktü onu yazarken hangi mantıkla yazdıysan :D

- - - Ekleme - - -

necati şaşmazın bütün dizileri filmleri herşeyi tuttu :D

necati şaşmazın tek dizisdivadidri adı terör de ols apusu da olsa farketmez :D tutmuş 2.dizisi yoktur

Kurtlar Vadisi başlığı altında ne yapsa tutar. Bu kadar yürekliyse başka bi şey yapsın da görelim tutacak mı? Ortam yoklamak için Kurt Kanununda oynadı baktı yok bunun başka dizisi tutmaz, Vadiyle devam edecek sonuna kadar

Necati Şaşmaz reyting garantili mi? :d İyi güldürdünüz :d Kurt Kanunu neden 0,31 reyting alıyordu o zaman? :d

hayatta çevirdiği dizi sayısı bir i geçmediği için çok garantili adam :))

dizilerin garantili oyuncusundan bahsediyoruz burda oyuncuların garanti dizisinden bahsetseydik küçük neco necati başı çeker :))

ne yani sen değilmiydin pusu terör farklı diyen şimdi bir oldu demek bir dediğin diğerini tutsun be arkadaş

arkadaşım senaryo aynı türkiyedeki derin devlet-mafya-terör başrollerde aynı fark yok sadece kurlar vadisini pusudan daha iyi buluyorum daha kaliteli

arkadaşım senaryo aynı türkiyedeki derin devlet-mafya-terör başrollerde aynı fark yok sadece kurlar vadisini pusudan daha iyi buluyorum daha kaliteli

bir ara, ''sadece kur yapıyorlar'' diyeceğini sandım :))

- - - Ekleme - - -

bir ara, ''sadece kur yapıyorlar'' diyeceğini sandım :))