Reyting İçin Bu Da Yapıldı

50 bin'e satsalar ben alırım. :F 2 milyona satsalar o parada var 5 milyona satsalar o parada var sıkıntı yaratmaz Acun'a. :D
Yok lafin gelisi soyledim zaten. Ne dicek ona. Ama ben onun yerinde olsam, ben de aynisini yapardim. Twerk o kadar ayiplancak bisi olsa Miley Cyrus'u asarlardı :D

Acun nasıl ki bazıları programda saygısızlık yaptığı zaman gönderiyordu, bu grubu da öyle göndermesi gerekirdi. Ne bu şimdi Allah aşkına. Sanki iyi bir şeymiş gibi daha seyircilere felan soruyor. Gerçekten çok fena düştü gözümden bu olan olaydan sonra... :bağır:

Çekemeyen varsa anten taksın. :F

Kötü bi şey yok 2 saniye dans yaptılar zaten sansürlediler. :A

Ayrıca bunu çok ayıp bulan varsa kanalı değiştireymiş neden izlemiş. :F:F

Ha bi de hem ayıp diyolar fellik fellik internette videosunu arıyolar. :F

Bizim insanımız böyle ayıp ayıp derler sonra neler neler izlerler internette. :F:F

İzlemeden ayıp olup olmadığını nasıl anlayayım sayın beyin?

İzlemeden ayıp olup olmadığını nasıl anlayayım sayın beyin?

1.si konuya koyulan resimde özeti görünüyor zaten.
2.si konuda erotik dans denmiş.
3.sü yorumlarda da belli zaten.
4.sü bu çok kısa gösterilen dansı bike erotik bulup abartmana rağmen üşenmeden arayıp izlemen ve üstelik linkini foruma yazman da çok tutarlı. :)

Oldu mu arkadaşım. :)))))

1.si konuya koyulan resimde özeti görünüyor zaten.
2.si konuda erotik dans denmiş.
3.sü yorumlarda da belli zaten.
4.sü bu çok kısa gösterilen dansı bike erotik bulup abartmana rağmen üşenmeden arayıp izlemen ve üstelik linkini foruma yazman da çok tutarlı. :)

Oldu mu arkadaşım. :)))))

1.si koyulan resim hiç bir şeyi özetlemiyor.
2.si herkesin cümleleri kendine. Ben izlemeden karar vermem.
3.sü herkesin cümleleri kendine. Ben izlemeden karar vermem.
4.sü izlemeden yorum yapmadım. İzlemeden önce konuyu anlamadığımı, videosunun olup olmadığını sordum.

Konuya ilk mesajım:
Ben olayı anlamadım video var mı? :A

Videosu: http://www.medyafaresi.com/video/12512/yetenek-sizsinizde-erotik-sov-sansurlendi.html

Nasıl yayınlanabilir böyle bir şey? S**seymiş de evet derlerdi Acun ve Eser.

Olmadı arkadaşım. (Ayrıca özenti smiley'ine bayılıyorum. :))

1.si koyulan resim hiç bir şeyi özetlemiyor.
2.si herkesin cümleleri kendine. Ben izlemeden karar vermem.
3.sü herkesin cümleleri kendine. Ben izlemeden karar vermem.
4.sü izlemeden yorum yapmadım. İzlemeden önce konuyu anlamadığımı, videosunun olup olmadığını sordum.

Olmadı arkadaşım. (Ayrıca özenti smiley'ine bayılıyorum. :)

2-3. madde aynı sanırım benim anlamayacağımı düşünerek tekrarlamışsın. :)))) Neyse;

1.si resim ve habere yazılan erotik dans kısmı her şeyi özetliyor. Erotik dans başka ne olabilir ki. Fazlasını mı bekliyordun veya görmek istiyordun? :)
2.si madem acuna bu konuda tepki gösterdin senin konuya s*k yazman çok mu uygun?
3.sü tepki göstermene rağmen senin videoyu foruma koyman çok mu uygun? Madem çok merak ettin(!) ve izledim konuya neden link koyuyorsun. :)
4.sü özet olarak acunun tavrını yuhluyorsun ama senin

Olmadıysa oldururlar. :) Smiley'e bayıldıysan hep yaparım sana merak etme. :):)

2-3. madde aynı sanırım benim anlamayacağımı düşünerek tekrarlamışsın. :)))) Neyse;

1.si resim ve habere yazılan erotik dans kısmı her şeyi özetliyor. Erotik dans başka ne olabilir ki. Fazlasını mı bekliyordun veya görmek istiyordun? :)
2.si madem acuna bu konuda tepki gösterdin senin konuya s*k yazman çok mu uygun?
3.sü tepki göstermene rağmen senin videoyu foruma koyman çok mu uygun? Madem çok merak ettin(!) ve izledim konuya neden link koyuyorsun. :)
4.sü özet olarak acunun tavrını yuhluyorsun ama senin

Olmadıysa oldururlar. :) Smiley'e bayıldıysan hep yaparım sana merak etme. :):)

Haklısın. Süpersin.