Reyting İçin Bu Da Yapıldı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,529
Puanı
1,060
Dün akşam yayınlanan YST'de şok anlar yaşandı.
Star tv'nin erotik bulduğu için mozaiklediği performansa Acun ve Eser destek verdi.
Daha önce stüdyodan kovulanları düşününce, detoneden geçilmeyen bir performansın geçmesi şaşkınlık yarattı.

Eğlence adına yapılan bu küçük oyuna Hülya Avşar tepki gösterse de Acun ve Eser'e söz geçirmedi.
Değişik ülkelerden gelen 6 kişiden oluşan ekip 2 evet, 1 hayır ile geçti.

Durum sosyal medyada büyük tepki topladı:

Ya dansi gosterilmeyecek biseymis gibi mozaikliyosun ama gosteriyi tekrar ettirip kameralari dansa odakliyosun.

ACUN RESMEN AYNI ŞEYİ İZLEMEK İÇİN YAPTI SAÇMA SAPAN ŞEYLER

bu igrenclige bu sekilde davranılması ve acunun tekrarlattırması utanc verici

Acun reytingin dibine vurmak için bu da yapılmazki.

ortada dans yok ses yok yetenek yok! Kendi zevkin icin oy verilmez Acun! Hülya Avşar seni takdir ediyorum.

Hulya Avşar'ı Yetenek Sizsiniz Türkiye programındaki tavrından dolayı alnından öpüyor ve tebrik ediyorum. Acun da ilk kez kalbimizi kırdı.

yazıklar olsun acunn ılıcalı. Hiç yakıştımı Türk kültürüne

programda YETENEKLER alinmiyo mu???ben izlemyli baya baya bi degismis.

bunlar ipin ucunu iyce kacrdılar Allah ıslah etsin

abi o kötü figürleri olan dansı yapan gruba gösterdiğiniz musahamayı size yakıştıramadık.

Yetenek sizsiniz Türkiye'de bazen öyle insanlar çıkıyor ki izlerken ben utancımdan kıpkırmızı oluyorum ..mk. Rezalet lan :(

ses yetenek dans tip hic bi sey yok bi show gordu aclar hemen ok.. eserde acunun agzina bakio her yarismaci icin

aicube.milliyet.com.tr_YeniAnaResim_2013_11_04_yetenek_sizsinib26f04747e47cdbcb7b5d18ea74852b5.jpeg

@denizz19 @mrt-06 @Forumdash @sokak sanati @Bully @OzaN @BesaleT @Fks14 @Lordly @Yakamoz-Asi @china_shangai

Ekli dosyalar

• aicube.milliyet.com.tr_YeniAnaResim_2013_11_04_yetenek_sizsinib26f04747e47cdbcb7b5d18ea74852b5.jpeg
    aicube.milliyet.com.tr_YeniAnaResim_2013_11_04_yetenek_sizsinib26f04747e47cdbcb7b5d18ea74852b5.jpeg
    22.7 KB · Hit: 506
herşey reyting için öyle duruma geldik ki reytinge giden her yol mübah

Acun Candır, Star = <3

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acun yaparsa her türlü izlenir. Adam sürekli farklı format yetenekler çıkartıyor. Şapka çıkarırım ben. :D

Acun yerine baska bir programda olsa bugün program yayindan kaldirilirdi.

Star TV mozaikletmiş. Buna rağmen Acun'a destek verilmesi ilginç. :)

Çok da şaşırdık.Acun=Reyting.Reyting için gereği neyse yapar,gerisine bakmaz.

Dünkü kaslarını gösteren adamı görünce ilk tepkim: "kaslar fotoşok mu abi?" idi.Ama sadece kaslarını göstermesi yetersizdi.İkinci tura niye geçirdiler anlamadım. adam sadece kasını gösteriyor,ikinci tura geçiyor.O zaman bende kas yapayım,ikinci tura çıkayım.

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy