Reyting Ölçümlerinde Yeni Dönem Başlıyor!

cevap 1 ben beni mutlu eder demedim
2 ne dedin anlamadım anlatım bozukluğu var
3 siz yetttiğini sanıyorsunuz
4 uçankuş reytingine çok kaldınız heralde sizi fazla uçurmuşlar demekki ama az sabret kimkimin tozunu yutar Çok Yakında Görücez.

geçen sene burda olsaydın uçankuş paylaşan arkadaşları görürdün ne dediğimi anlardın
)

geçen sene burda olsaydın uçankuş paylaşan arkadaşları görürdün ne dediğimi anlardın
)

aslında geçen senede vardım ama sadece reytingleri takip ediyodum
bu sene ben varım kimse uçankuştan yardım istemez tabi vadiceleri kastediyorum diyerleri beni alakadar etmez

aslında geçen senede vardım ama sadece reytingleri takip ediyodum
bu sene ben varım kimse uçankuştan yardım istemez tabi vadiceleri kastediyorum diyerleri beni alakadar etmez

umarım öyle olur bakalım az kaldı ocağa
)

Bugünün (Cuma) reytingleri dahil olacak mı?

yav perşembe boşsa niye gelen eziliyo giden eziliyo güldürme adamı

O gelen giden gidenler arasında benim desteklediğim bi yapım söyle? Göster!!! (göster dedim ama senin cevabın belli "ona mı uğraşacam")

- - - Ekleme - - -

yav perşembe boşsa niye gelen eziliyo giden eziliyo güldürme adamı

O gelen giden gidenler arasında benim desteklediğim bi yapım söyle? Göster!!! (göster dedim ama senin cevabın belli "ona mı uğraşacam")

Umarim ozetler ayrilir.. Zaten tns dusuk cikartiyo bide ozet'inde dusuk ortalamasini ekleyince ortalikta dizi kalmaz buyuk ihtimal...

TNS aslına düşük çıkarmıyo başında biraz düşüktüler ama şimdi bence iyi bazı my mesela TNSde total 11 ab 15 alıyo , SBTde total 11 ab 13 alıyo birçok dizide TNSde daha yüksek çıkıyo

Umarim ozetler ayrilir.. Zaten tns dusuk cikartiyo bide ozet'inde dusuk ortalamasini ekleyince ortalikta dizi kalmaz buyuk ihtimal...

tns düşük çıkarmıyo öbgzk düşük alıyo
doğru diyon özet eklense kalmaz ortada

- - - Ekleme - - -

banane senin izleyip izlememenle cevaba bak ya
perşembe boş diyon ama gelen ezildi giden ezildi sen izlemedin diye ezilmiştir tabi doğru diyon

yakp gerçekten TNS düşük çıkarmıyo MY TNSde 11 ve 15 alıyo , SBTde 11 ve 13 ve birçok yapım TNSde daha yüksek çıkıyo

Değişiyor bence. Bazı programlar daha düşük bazıları daha yüksek çıkıyor.

Ne olursa olsun Tns mükemmel ölçüyor şu sıralar. Umarım bozulmaz.

yakp gerçekten TNS düşük çıkarmıyo MY TNSde 11 ve 15 alıyo , SBTde 11 ve 13 ve birçok yapım TNSde daha yüksek çıkıyo

O yuzden mi piyasada azicik dizi kaldi...hayatin muhtesem olmus seninde boyle kisir dusunursen olmaz, anlasamayiz yorumlarda... Birazdaha farki seylere acil..

banane senin izleyip izlememenle cevaba bak ya
perşembe boş diyon ama gelen ezildi giden ezildi sen izlemedin diye ezilmiştir tabi doğru diyon

Gene anlamamişssin...Demek istediğim hepsi boş dizilerdi..Vadi'nin 2-3 puanı boşluktan...Ab'yi söylemiyorum bile 😀d
(bende biraz gıcık gıcık güleyim)

Özetler ayrılmazsa zaten mecburen özetleri çok kısa yapmak zorunda kalır diziler ve çok da güzel olur. Fakat öyle bir şey olması çok zor gözüküyor kısa vadede...

10 senedir boşluktan izleniyo zaten
yav bunu söyleyeceğin son dizidir vadi bu sene müthiş inanılmaz 20 yi geçecek 1 aya