polatın gerçek hayatta ne kadar zengin olduğu seni mutlu etmez bu biiirr
polat işsiz kalır derken bundan sonra dizi çekmez çektirmezler zaten sanatçı değil torpilli tek kapıdanda şutlanır bu ikiii)
bizim numaralarımızdan ufak bir kısmı polat gibi dandiklere yeter bu üçççç )
ocaktan sonra uçamkuş reytinglerine klacaksınız yine intikam süpürecek reytingleri polata toz yutmak kalacak bu dörrrtt))
cevap 1 ben beni mutlu eder demedim
2 ne dedin anlamadım anlatım bozukluğu var
3 siz yetttiğini sanıyorsunuz
4 uçankuş reytingine çok kaldınız heralde sizi fazla uçurmuşlar demekki ama az sabret kimkimin tozunu yutar Çok Yakında Görücez.
geçen sene burda olsaydın uçankuş paylaşan arkadaşları görürdün ne dediğimi anlardın )
aslında geçen senede vardım ama sadece reytingleri takip ediyodum
bu sene ben varım kimse uçankuştan yardım istemez tabi vadiceleri kastediyorum diyerleri beni alakadar etmez
Bugünün (Cuma) reytingleri dahil olacak mı?
yav perşembe boşsa niye gelen eziliyo giden eziliyo güldürme adamı
yav perşembe boşsa niye gelen eziliyo giden eziliyo güldürme adamı
Umarim ozetler ayrilir.. Zaten tns dusuk cikartiyo bide ozet'inde dusuk ortalamasini ekleyince ortalikta dizi kalmaz buyuk ihtimal...
O gelen giden gidenler arasında benim desteklediğim bi yapım söyle? Göster!!! (göster dedim ama senin cevabın belli "ona mı uğraşacam")
- - - Ekleme - - -
O gelen giden gidenler arasında benim desteklediğim bi yapım söyle? Göster!!! (göster dedim ama senin cevabın belli "ona mı uğraşacam")
tns düşük çıkarmıyo öbgzk düşük alıyo doğru diyon özet eklense kalmaz ortada
- - -
seni hayellerinle yalniz birakiyorum, biz o tarafa pek ayak uyduramiyoz.. Sen takil..
yakp gerçekten TNS düşük çıkarmıyo MY TNSde 11 ve 15 alıyo , SBTde 11 ve 13 ve birçok yapım TNSde daha yüksek çıkıyo
banane senin izleyip izlememenle cevaba bak ya perşembe boş diyon ama gelen ezildi giden ezildi sen izlemedin diye ezilmiştir tabi doğru diyon
Umarim ozetler ayrilir.. Zaten tns dusuk cikartiyo bide ozet'inde dusuk ortalamasini ekleyince ortalikta dizi kalmaz buyuk ihtimal...