Revolution Star Tv'de

Tamam işte neden o zaman imdb puanını sokuşturuyorsun ki araya. Zaten imdb'de de 6.6 almış demek insanların kafasında yanlış düşüncelerin oluşmasına yol açıyor. Hangi film dizi olursa olsun yorumlara imdb puanını katmaya her zaman olumsuz bakıyorum. Senin için geçerli olmayabilir ama artık birçok insan imdb'ye göre dizi-film izlemeye başladı. Artık imdb puanı fikir verici olmaktan çıkıp insanları düşünmeden yönlendirmeye başladı. Imdb'yi söylemeden sadece kendi yorumlarını yazsaydın bu kadar tepki vermezdim.

IMDb puanının düşük olması birçok kişinin beğenmediğini daha doğrusu vasat bulduğunu gösterir. Benim de demek istediğim bu. Tek ben vasat bulmadım yani dizi hakkındaki genel yargı bu yönde. :)

Sadece IMDb puanına bakarak film izleyenlerin olduğunu sanmıyorum. Eğer puan yüksekse izlemeye değer diye düşünürüm bu kadar insan beğendiğine göre ama eğer düşük ise diğer etkenlere bakarım. Sevdiğim oyuncular olur veya konu ilgimi çekerse puan falan dinlemeden izlerim. Çoğunluk da öyle yapıyordur. :)