Evet az önce gördüm reklamını yurtdışında ilgiyle izlenen Revoution 15 Aralık'da Star'da yayınlanmaya baslayacak..
Vasat dizi, iş yapmaz Star'da bence.
İzlemedim aslında ama konusu orjinal be Ozan, neye göre vasat dedin?
Dizi pek ahım şahım değil ama kılıçlı dövüş sahneleri kendini izlettiriyor..Vasat diyerek cok indirgemişssin..Vasat dizi, iş yapmaz Star'da bence.
İzlemedim aslında ama konusu orjinal be Ozan, neye göre vasat dedin?
Dizi mükemmel. İzleyin izlettirin. Sürükleyici, harika.
Ozan'ı boşverin.Dizilerini, filmlerini imdb'ye göre izleyenlerden olmuş o da.
Zevkleri imdb'ye göre yönlendirip ön yargılı olmayalım. Dizinin başrolündeki kız da çok iyi oynuyor. Miles Matheson rolüne laf yok zaten.
Imdb olağanüstü gereksiz. Zaten yıllardır saçma buluyordum oradaki puanlamayı. Arrow gibi berbat bir diziye 9.1 verildiğini görünce emin oldum saçmalığından...
Imdb'nin koyun sürüsü olmayın!
- - - Ekleme - - -
Zaten şu ana kadar tüm bölümleri izledim. Tekrar izleyeceğimi sanmıyorum. Heyecanlı olmaz.
Arrow'un puanı başlangıçta 9.1 idi şu an 8.5'e düştü daha da düşer. Ben o diziyi de beğenmedim. Hatta onu izlemeyi tamamen bıraktım 4 bölüm sabredebildim. Onun hakettiği en fazla 7.5'tir. 8 üstü olması çok saçma. Ama filmi beğenenler de çok var. Demek ki benim zevkime hitap etmiyor.
IMDb puanı belli birkaç kişiye göre falan belirlense saçma derdim ama oy kullanan kişiler senin benim gibi insanlar ve çoğunluk olarak film, dizi işine gerçekten ilgi duyan insanlar ve onların onbinlercesinin oyu gayet de fikir verici olabilir. Özellikle 6 puan altı yapımlar tamamen izlenmesi gereksiz işler oluyor. Tabii kişisel zevk faktörü her zaman vardır. Çoğu kişi sevmez ama sen seversin bu gayet normal. 8.5 üstü olup da beğenmediğim çok film olduğu gibi 7 altı olup da beğendiğim çok film de oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?