"Revenge" Dizisinin Uyarlama Adı Sizce Ne Olmalı?

"Revenge" Dizisinin Yeni Adı Ne Olmalı?

• Babam İçin

Oy: 6 31.6%
  • İntikam

Oy: 3 15.8%
  • Ölümün Peşinden

Oy: 9 47.4%
  • Zorlu Yolculuk

Oy: 1 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    19

Sence nasıl bir isim koymalıyım Forumdash? :)
Ben olsam Revenge'i hiç bozmadım.Hazır isminin yaziliş şeklinide yapmişssin:X Babam için olmasi zor sadece babasının intikamını almıyor.Kendi çocukluguda mahvedildi.Zorlu yolculuk (b) Ne kadar zorlu?İzleyenler bilir. Şahika'lar hariç herkes herşeyi biliyor.İşi rahat.İntikam bana sıcak gelmiyor😕

Bu senaryonun en güzel tarafı karakterleri forum içi uyelerin oluşturması.X Ben karakterimide seçtim.Gerisi sana ve hislerine kalmiş:X Bu güzel fikri bulduguna göre sececeğin isimde güzelde olur...Sıkıntıya gerek yok:X

İntikam 2 olacak dimi
Senaryoyu ben yazıyorum. İntikam'dan değil Revenge'dan uyarlayacağım. :)

Pembe dizi havası var. Hani bir sevgili vardır aldatan, ondan intikam alıyormuş gibi bir his koyuyor ortaya. Dediğin doğru. :)
😉

Ben olsam Revenge'i hiç bozmadım.Hazır isminin yaziliş şeklinide yapmişssin:X Babam için olmasi zor sadece babasının intikamını almıyor.Kendi çocukluguda mahvedildi.Zorlu yolculuk (b) Ne kadar zorlu?İzleyenler bilir. Şahika'lar hariç herkes herşeyi biliyor.İşi rahat.İntikam bana sıcak gelmiyor😕

Bu senaryonun en güzel tarafı karakterleri forum içi uyelerin oluşturması.X Ben karakterimide seçtim.Gerisi sana ve hislerine kalmiş:X Bu güzel fikri bulduguna göre sececeğin isimde güzelde olur...Sıkıntıya gerek yok:X
"Ölümün Peşinden" nasıl bir isim peki?

- - - Ekleme - - -

Bence en iyisi @Forumdash'ın ki :D
"ÖÇ" mü? :)

Senaryo okumuyorum pek ama isim olarak ÖÇ iyiymiş. :D

3 oldu. ÖÇ isminide ankete katmasamda değerlendirme altına aldım. Belki slogan olarakta kullanabilirim. :)

Bu arada charming, senide dizide rol alarak görmeyi çok isterim. Bu dizide hem cinsim olarak rol alacak kişilere öyle çok ihtiyacım var ki...