"Revenge" Dizisinin Uyarlama Adı Sizce Ne Olmalı?

"Revenge" Dizisinin Yeni Adı Ne Olmalı?

• Babam İçin

Oy: 6 31.6%
  • İntikam

Oy: 3 15.8%
  • Ölümün Peşinden

Oy: 9 47.4%
  • Zorlu Yolculuk

Oy: 1 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    19

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

reven
[SUB]8[/SUB]
e

_______YAKINDA_______

Yapımcılığını ve senaristliği dizi kolik'in üstlendiği ve yakında FavoriForumum.net'te yayınlanmaya başlayacak olan iddialı dizi "Revenge"dan uyarlanacak olan dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Dizinin uyarlama adı için yapımcı dizi kolik bir çok isim uygun gördü ancak birisinde tam olarak karar kılamadı.

Oyuncularının FavoriForumum.net üyeleri arasından seçilen ABD dizisi "Revenge" dizisinden uyarlanacak olan yeni dizinin adı sizce ne olmalı?

Dizide rol almak istediklerini belirtmeyen üyeler bu konudan veya https://fav10.net/ff-senaryo-etkinlikleri/revenge-bir-kez-daha-uyarlanacak-191854.html adresinden belirtebilirler.

Son düzenleme:
Aslında ben "Babam İçin" olarak karar kılmıştım ama yine de bir ankete açmak istedim bu konuyu. :)

Bence reven[SUB]8[/SUB]e kalsın. O kadar uğraştım o "g" harfini öyle yazmak için. Kolay olmadı. :D

ÖÇ, düşünmedim ama o da iyiymiş.
:GDG:

O isimde bir dizi çekilmişti. Hem o isimle alanı daraltmış oluyorsun. Yani en iyisi 'Zorlu Yolculuk' gibi duruyor. :)
Zorlu Yolculuk'ta korku filmi ismi gibi. Babam İçin dersek zaten hikaye de baba üzerine kurulu olduğu için bir sorun teşkil etmez. :)

Bence reven[SUB]8[/SUB]e kalsın. O kadar uğraştım o "g" harfini öyle yazmak için. Kolay olmadı. :D

Sahi ya ben onu o kadar uğraştım yapamadım, sen yaptın bir anda şaşırdım. Çok sağ ol. :)

"Babam İçin" olursa yine yapabilirsin bence bkz : [SUB]8A[/SUB][SUB]8AM [/SUB][SUB]için[/SUB]

Zorlu Yolculuk'ta korku filmi isi gibi. Babam İçin dersk zaten hikayede baba üzerine kurulu olduğu için bir sorun teşkil etmez. :)

'Babam İçin'de aşırı drama kaçmış bir dizi gibi duruyor. 'Zorlu Yolculuk' ismi ise, aksiyon ve macera kimliği veriyor. Ben böyle düşünüyorum açıkcası, yine de sen bilirsin. :)

ÖÇ, düşünmedim ama o da iyiymiş.
:GDG:

Zorlu Yolculuk'ta korku filmi ismi gibi. Babam İçin dersek zaten hikaye de baba üzerine kurulu olduğu için bir sorun teşkil etmez. :)

Sahi ya ben onu o kadar uğraştım yapamadım, sen yaptın bir anda şaşırdım. Çok sağ ol. :)

"Babam İçin" olursa yine yapabilirsin bence bkz : [SUB]8A[/SUB][SUB]8AM [/SUB][SUB]için[/SUB]
Bir anda yapmadım konuyu gördüğümden beri uğraştım kaç saat :F

Babam içine yakışmadı o işaret çok abartılı oldu. Revengede sadece "g" harfi olduğu için hem de o harfe benzediği için yakışıyor. :X

'Babam İçin'de aşırı drama kaçmış bir dizi gibi duruyor. 'Zorlu Yolculuk' ismi ise, aksiyon ve macera kimliği veriyor. Ben böyle düşünüyorum açıkcası, yine de sen bilirsin. :)
Biraz önce baktım, "Oğlum İçin" diye bir dram dizisi varmış onunla karıştırıyor olabilirsin. Bakalım anket ne gösterecek bize... :)

Ankete oy vermeyi unutmayalım! :)

İki harfin arasına bir nokta koyarız.Dizinin final sözünü söylemiş olursun :F:F
Aklıma gelen şeyse Allah korusun. :F

Bir anda yapmadım konuyu gördüğümden beri uğraştım kaç saat :F

Babam içine yakışmadı o işaret çok abartılı oldu. Revengede sadece "g" harfi olduğu için hem de o harfe benzediği için yakışıyor. :X
Neden canım aaa? :F

Şuna ne dersin : [SUB]8abam [/SUB][SUB]İÇİN[/SUB]

Biraz önce baktım, "Oğlum İçin" diye bir dram dizisi varmış onunla karıştırıyor olabilirsin. Bakalım anket ne gösterecek bize... :)

Aklıma gelen şeyse Allah korusun. :F

Neden canım aaa? :F

Şuna ne dersin : [SUB]8abam [/SUB][SUB]İÇİN[/SUB]

Yine olmamış. :D [SUB]8 B[/SUB][SUB] harfine yakışmıyor. Bence Revenge kalsın. :X[/SUB]

babam-icin_4784814715.jpg

Böyle bir dizi vardı, Fox TV'deydi. Kısa sürdü ama iyiydi aslında. Hasan Kaçan ve Altan Gördüm çok iyi performans sergiliyordu. Her neyse fazla drama dayalı bir diziydi. :)

Yine olmamış. :D [SUB]8 B[/SUB][SUB] harfine yakışmıyor. Bence Revenge kalsın. :X[/SUB]
Ben zaten dizide Revenge'ı her bölüm olarak geçireceğim. Ama esas adı başka olmalı ama ne, çok kararsız kaldım. :(

babam-icin_4784814715.jpg

Böyle bir dizi vardı, Fox TV'deydi. Kısa sürdü ama iyiydi aslında. Hasan Kaçan ve Altan Gördüm çok iyi performans sergiliyordu. Her neyse fazla drama dayalı bir diziydi. :)
Hmm biz farklı olmak için geliyoruz o zaman! :):)