yorumlamışımdırYorumun yoktuNiye yorumlamadın ki
Yok yorumla şurayayorumlamışımdırya da harunnn60 spoi olmasın diye yazmamıştım o yazınca yazdım
sezon finali bence gayet iyiydi birinin öleceği belliydi 2 olduYok yorumla şurayaKesin sende beğenmedin
Girisimi yok etme çabaları islenmedi mi,sezon finali bence gayet iyiydi birinin öleceği belliydi 2 olduayrıca intikam olayı bitmez bence initative yok mu oldu conrad gitti diyeG
yok oldu mu pekiGirisimi yok etme çabaları islenmedi mi,
Tapatalk©
daha üçüncü sezona başlamadımkiREVENGE ∞
BAZEN BAŞARMAK İÇİN BEKLENMEYENİ YAPMAK GEREKİR...
SEZON FİNALİ YORUMUM- İZLEMEYENLER BAKMASIN
bölümün ortalarında Victoria korkunç planına şahit oluyoruz ,intikam için neler yapabileceğini adete gözler önüne seriyor 😱
barry sloane'in diziden ayrılacağını söylemiştim uzun bir zaman önce ve sezon finalinde de ölen 2 kişiden birisinin aiden olması süpriz olmadı.
bombaya gelirsek david clarke hayatta! 4. sezon gerçekten ilginç ve farklı bir sezon olacak sanki.ama ne bileyim david clarke'ın hayatta olması yani emily'in onca intikam aşkı planı olmadı ya.
Conrad'ın ölmesine sevinmedim desem yalan olur..
Emily'nin ve Nolan'ın Aiden hakkında konuştukları yer çok güzeldi. tv karşısında kadeh kaldırdıkları yerde çok güzeldi.
En sona en hoşuma giden yerden başlayım.. Victory'nın sonu ne güzel oldu öyle valla. Conrad'ın ölümünden bile daha sevindim onun akıl hastanesine yatmasına
Devrimde garanti olan tek şey masumların düşecek olmasıdır...
EYLÜL AYINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE
@xemrexxx @destere @Forumdash
iyi o zaman spoi vreyimdaha üçüncü sezona başlamadımki
ne yorum yapayım son 2 sahne şok ediciydi 😱
tabi izlememiş sen 11 dk önce paylaşmışsın o 10 dk önce cevap yazmış ama video 4 dkizlemedin gibime geliyor
böyle yaparsa ayıp edertabi izlememiş sen 11 dk önce paylaşmışsın o 10 dk önce cevap yazmış ama video 4 dkişte @destere şoaprlığı
izledim vallaizlemedin gibime geliyor
sende yangına doğalgazla gitme şimdihuyudur o totoşun
senin toton tüm yangını emer bitiririzledim valla)
sende yangına doğalgazla gitme şimdi
vayy çökelek kafalisenin toton tüm yangını emer bitirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?