Revenge 2.Sezon 8.Bölüm Fragmanı

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,235
Puanı
1,061

süper bir bölüm bizi bekliyor şu Aiden ölse arada kaynasa süper olur:D

Moderatörün son düzenlenenleri:

Off o benimde aklımda.Birde o olay olursa var ya!!!! Herkes Beren'in cesurlugunu birkez daha konuşur.Tabi Amanda'yı oynayan kızda Beren yanında yızdızı parlar artık:X Nolan karakteri zaten öyle.Baksana fragmanda Nolan'a:X Kız n'oldu acaba?(b)
takeda ile aiden ın oyunu bunlar hep :d nolan tam doğru yolu bulmuştu adamı yolundan çevirdiler:d

takeda ile aiden ın oyunu bunlar hep :d nolan tam doğru yolu bulmuştu adamı yolundan çevirdiler:d
Nolan'ın kızı iyiydi ya.Sevmeye başlıyordum.Aiden kim olcak bizde acaba . Emily ile Amanda poff diyorum.Barmenle evlenecek olan tamam ona yakışır ama Emily'e yakişmaz oyle rol ya :F:F

Nolan'ın kızı iyiydi ya.Sevmeye başlıyordum.Aiden kim olcak bizde acaba . Emily ile Amanda poff diyorum.Barmenle evlenecek olan tamam ona yakışır ama Emily'e yakişmaz oyle rol ya :F:F
Aiden biz de de 2.sezon gelir büyük ihtimal şimdiden düşümeye gerek yok :D zaten emiy nin yardımcısı nolan dır aiden geleri geçer:D

Aiden biz de de 2.sezon gelir büyük ihtimal şimdiden düşümeye gerek yok :D zaten emiy nin yardımcısı nolan dır aiden geleri geçer:D
Nolan değişmesinde.Bizdeki Nolan'ın saçin rengide sari olursa hep sinek kaydı olursa bayaa bi hem rol hemde tip olarak tam oturttular derim :X

tipini bilmem ama tercihleri kesin değşecek:d
engin hepileri olacak galiba ufak bir saç değiişikliğiiyle nolan a benzer:D

Evet saçi hafif sarı olsun kafidir :X

j37pf7.png
images

kilolar bile aynı :F:F:F