Evet' Emily ile Amanda yetimhanede buyuduklerinde abowwww Beren'in rolude öyle olacak mi acep?evet izledim süperdi gene
Evet' Emily ile Amanda yetimhanede buyuduklerinde abowwww Beren'in rolude öyle olacak mi acep?
Beren'in Amandası mı kim?bence de olur öyle bir şey dizinin temellerinde biri bu acaba diğer kız kim olacak
Off o benimde aklımda.Birde o olay olursa var ya!!!! Herkes Beren'in cesurlugunu birkez daha konuşur.Tabi Amanda'yı oynayan kızda Beren yanında yızdızı parlar artık Nolan karakteri zaten öyle.Baksana fragmanda Nolan'a Kız n'oldu acaba?
takeda ile aiden ın oyunu bunlar hep nolan tam doğru yolu bulmuştu adamı yolundan çevirdiler
Off o benimde aklımda.Birde o olay olursa var ya!!!! Herkes Beren'in cesurlugunu birkez daha konuşur.Tabi Amanda'yı oynayan kızda Beren yanında yızdızı parlar artık Nolan karakteri zaten öyle.Baksana fragmanda Nolan'a Kız n'oldu acaba?
Nolan'ın kızı iyiydi ya.Sevmeye başlıyordum.Aiden kim olcak bizde acaba . Emily ile Amanda poff diyorum.Barmenle evlenecek olan tamam ona yakışır ama Emily'e yakişmaz oyle rol yatakeda ile aiden ın oyunu bunlar hep nolan tam doğru yolu bulmuştu adamı yolundan çevirdiler
Aiden biz de de 2.sezon gelir büyük ihtimal şimdiden düşümeye gerek yok zaten emiy nin yardımcısı nolan dır aiden geleri geçer
Nolan'ın kızı iyiydi ya.Sevmeye başlıyordum.Aiden kim olcak bizde acaba . Emily ile Amanda poff diyorum.Barmenle evlenecek olan tamam ona yakışır ama Emily'e yakişmaz oyle rol ya
Nolan değişmesinde.Bizdeki Nolan'ın saçin rengide sari olursa hep sinek kaydı olursa bayaa bi hem rol hemde tip olarak tam oturttular derimAiden biz de de 2.sezon gelir büyük ihtimal şimdiden düşümeye gerek yok zaten emiy nin yardımcısı nolan dır aiden geleri geçer
Nolan değişmesinde.Bizdeki Nolan'ın saçin rengide sari olursa hep sinek kaydı olursa bayaa bi hem rol hemde tip olarak tam oturttular derim
tipini bilmem ama tercihleri kesin değşecek
engin hepileri olacak galiba ufak bir saç değiişikliğiiyle nolan a benzer
Evet saçi hafif sarı olsun kafidir
kilolar bile aynı
aynen nejat işler jack oklacak diyolar berenin yanında yaşlı kalır o
bir de çocuıkluğa dönünce sammy var arka sokaklardaki garip i transfer etsinler
Beren cocuklugunu düşündüğünde Nejat heralde 15 -16 olur Beren 6-7 olur o zaman
YTS'deki 1.olan köpeği MAX'i transfer etmesinler Geçen seneki köpeğin ölme sahnesi güzeldi.MAX o rolude yapar.Paşam benimbir de çocuıkluğa dönünce sammy var arka sokaklardaki garip i transfer etsinler
olabilir köpek bile gerçek amandayı tanıdı bir jack tanıyamadı
YTS'deki 1.olan köpeği MAX'i transfer etmesinler Geçen seneki köpeğin ölme sahnesi güzeldi.MAX o rolude yapar.Paşam benim
olabilir köpek bile gerçek amandayı tanıdı bir jack tanıyamadı