Revenge İptal Edildi!

@Harunnn60 ben 3.sezondan beridir diyorum.Dizinin hikayesi bitti.Hiç uzatmayacaklardı.4 sezon planlandı filan deme şimdi.Öyle bi olay olsaydı zaten 4.sezon onayı alırken acıklarlardı.

Haberin netleşmesine sevindim

@Harunnn60 ben 3.sezondan beridir diyorum.Dizinin hikayesi bitti.Hiç uzatmayacaklardı.4 sezon planlandı filan deme şimdi.Öyle bi olay olsaydı zaten 4.sezon onayı alırken acıklarlardı.

Haberin netleşmesine sevindim
aynen 3. sezondan sonra zaten izleyememiştim
oysa emily i ne kadar çok sevdiğimi dünya alem biliyor
ama bilmedikleri bişey var sevgide bir yere kadar
)

Yarın 1 Mayıs Dizilab açılacak ve Oz'u izleyeceğim çok geride kaldım.

Lagertha'mın sarı saçlarının tek teli etmez senin Claire'n.

Yarın 1 Mayıs Dizilab açılacak ve Oz'u izleyeceğim çok geride kaldım.

Lagertha'mın sarı saçlarının tek teli etmez senin Claire'n.
dizilab daki görüntü dahamı kaliteli ? dizibox da iyiydi bence ..
lagertanın sarı saçlarını kalf bağlamış kemerine mihriban şarkısını çığırıyor
sen geç kaldın kaptılar kadını
)

senin kaynağın banlı
sorgulaman imkansız?
orda bir yerlerde cevap veremediği için bir taraflarına kına çalıyordur kaynakgül
)
Yok ya by foruma 2013 yılında gelmeden önce başka bir forumda bir kız sürekli bu dizi 4.sezonda final yapacak diyordu sürekli bende inandım ama gerçi hala inanıyorum.

Dilab'ın üstüne görüntü tanımam. Oz'un en kaliteleli görüntüsü orda 720p zaten yok.

Senin Aslaug'unuda gördük oğlu hasta yatarken gezginlerle birlikte oluyordu. Ama Judith öyle mi, oğlu için neler yapıyor ko**umun Ecbert'i.

Yok ya by foruma 2013 yılında gelmeden önce başka bir forumda bir kız sürekli bu dizi 4.sezonda final yapacak diyordu sürekli bende inandım ama gerçi hala inanıyorum.
kızın sende manevi bir iz bıraktığı belli
yoksa 3 yıl önce herhangi sıradan bir kızın insana söylediği herhangi bir lafın 3 yıl sonra hatırlanması imkansız

kızın sende manevi bir iz bıraktığı belli
yoksa 3 yıl önce herhangi sıradan bir kızın insana söylediği herhangi bir lafın 3 yıl sonra hatırlanması imkansız
Iste dedim ya sürekli tekrarlıyor diye öyle aklımda iz kalmış. Başka bir sebep yok

echberti kalaylaman güzel oldu
birde judith çok masum bir yüze sahip, hem şimdi kızın kulağınıda kestiler ki kulağı kesik finolar gibi sempatik ve sevmli bişeye döndü
) judith i bir başka seviyorum

yalnız @Harunnn60 sen bizim mesajları okuma vikings konusunda spoiler yersin boşu boşuna
)

kepeğin faydası var berenin sana ne faydası var. yalnız kore dizileri hep tutuyor ama tns daha oturmamamisti olan bana oldu))) benim bir tane dizim tutmadı. senin maşallah dediğin 1 saat yaşamıyor.)))

beren, kiraz mevsimine Hürreme laf etirmiyon tebrikler ama üçünün bir ortak yanı var üçü de düşüşte tutana ödül veriyorlarmış koş )))

beren, kiraz mevsimine Hürreme laf etirmiyon tebrikler ama üçünün bir ortak yanı var üçü de düşüşte tutana ödül veriyorlarmış koş )))
araya kiraz mevsimini nasıl sıkıştırdın kaşla göz arasında

tamam beroş la meryoşa laf ettirmem çünkü türkiyede bunlardan iyisi yok daha iyisini anca amerikada bulabilirsin belki

kiraz mevsimine gelince çok güzel kızlar vardı dizide ama konu yoktu kızların hatrına birkaç bölüm baktım
)

Yok et sana yorum yapma demedim beyazsoy
doğru eleştiri yapmak lazım dedim sadece
daha nasıl doğru yorum yapalım. 22 reytinglerden 3 reytinge düşmüş beren. tükenmiş bir Hürrem, 9 reytingden 3 düşmüş çürük kiraz var. demek ki doğru yoldayım))))

Yok et sana yorum yapma demedim beyazsoy
doğru eleştiri yapmak lazım dedim sadece
beyazsoy beğense üzülürdüm
beğenmemesi yerden yere vurması gerçekten kaliteli olduklarını gösteriyor
dikkat et beyazsoy kimi eleştiriyorsa o kalitelidir
)

o mesaj sana değildi niye üstüne aldın. beren ismini duyunca gözün döndü sanırım o mesaj harunaydi)))

türkiyede iyisi yok belki bu ara (paramparça idare eder) ama amerikada da pek bişey yok. amerikan ozetiligi gözleri kör ediyor işte)))

@beyazsoy Eskiden forumda bir tek xemrexxx vardı Meryem'ci. Şimdi herkes Meryem'ci olmuş. Ne diyeyim körle yatan şaşı kalkar.
)

Suan Daredevil adlı Amerikan dizisi var tavsiye ederim beyazsoy ?