ABC Resurrection 2. Sezon Yorumları

keşke spoi'yi yukarıdakiler için de kullansaydın be dest
)

Beğenmedinmi bu bölümü? 😱

Beğenmedinmi bu bölümü? 😱
evin etrafı sarılınca acaba neler neler olacak ded,im ama aynı ağır tempoyla biti hele baskın sahnesi bence fiyaskoydu o kadar kolay işler hallolmamalıydı ama dersenki diğer bölümlere göre nasıldı tabiki diğer bölümler uyuttuğu için bu bölüm sanki bir adım önde gibiydi

Baskın sahnesinin kolay olması ve bizimkilerin hemen teslim olması saçmaydı ancak detaylara takılma. Finalde şok olmadın mı?

Baskın sahnesinin kolay olması ve bizimkilerin hemen teslim olması saçmaydı ancak detaylara takılma. Finalde şok olmadın mı?
hayır asla şok olmadım şok olduğum tek sahne maggie nin kurbağayı öpüşüydü
hiç yakıştıramadım kadına belkide kurbağayı öptüğünde yakışıklı bir prense dönüşme hikayesine inandığı için kadın öpmüştür orasını tam bilemiyorum

Baştan beri Rachael'in çocuğunun şeytan mı olduğunu düşünüyordun?

Baştan beri Rachael'in çocuğunun şeytan mı olduğunu düşünüyordun?
ben rachael in çocuğunun şeytan veya melek olma ihtimali üzerinde bir heyecana kendimi zaten kaptırmamıştım o yüzden o sahneler çok yavan geldi aslında şeytan olsada diziye heyecan aksiyon gelse diye düşündüğüm çok olmuştu özellikle geçen bölüm rahip çocuk şeytan dediğinde umarım şeytan çıkar diyordum
çocuk doğduda yanında bir sürü geri dönenleri kattı ama yani öyle kötü bir bebeğede benzemiyor toraman ve bakımlı sempatik bir çocuktu ne de olsa annesi şeker gibi tabiki bebeği güzel olacak
)

Bu dizi Fantastikmi ?

Bölümün konusu zaten çocuğun şeytan olup olmadığıydı, çünkü bebek şeytan ise dünyanın sonu gelecekmiş nasıl üstünde durmadın?
Başka bişey işlemediler ki.

bilmiyorum o kadar malcana ağır çekimli bir senaryoydu baştan beri.... ben konuya kendimi kaptıramadım bile? hikayeye kendimizi kaptıracağızki sahnelerde şok olalım yada sevinelim üzülelim ??

gotham izleyeceğim şimdi üstünede da vinci

Hacı diziler bitti biz ne izleyeceğiz? Her hafta yeni diziye başlamaktan bıktım valla. Masters of Sex'in iki sezonunuda bitirdim. Da Vinci ve Gotham'dan başka dizi kalmadı.

Hacı diziler bitti biz ne izleyeceğiz? Her hafta yeni diziye başlamaktan bıktım valla. Masters of Sex'in iki sezonunuda bitirdim. Da Vinci ve Gotham'dan başka dizi kalmadı.
yenileri geliyor ? da vinci ile bir iki gün idare ederiz sonra yeni diziler yetişir imdadımıza

yenileri geliyor ? da vinci ile bir iki gün idare ederiz sonra yeni diziler yetişir imdadımıza
da Vinci'yi günde tek bölüm izleyelim, yanına izlemeye başka bişey bulmam lazım. Allah'tan Black Sails geldi çokta iyi oldu.

bölümü izledinmi hem ben finali izledim yorumda yaptım bir önceki sayfada niye bakmıyorsun oraya? bundan sonra bende senin yorumlara bakmayacağım
)

bennn izlemedim hala bu bölümü pyüzden bakmadım açık spoi vermişsindir diye malımı biliyorum vlla martiy öldü demişsin insan spoiye alır