ABC Resurrection 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dizide gül ağa olmadığı için bu diziyi fazla takip edeceğini sanmam yakında yarıda bırakır
hep dedikodumu yapın zaten @Çiğdem- ile birlikte bülent ersoyun kucağına düşün inşallah

neyse 3.bölümü izledim

bence de uzaylı bunlar o delinin dediği gibi

olay caleb ve nehirde çözülecek galiba
bölümün sonunda bir ölü daha döndü hadi hayırlısı mezarlıklar boşalacak gibi bu gidişler
jacob tıfıl ağayı geçti şirinlikte

ben gece izleyeceğim 3. bölümü
şimdi hannibal ın 7. bölümünü izlemeye çalışıyorum , @sürgünüm e yetişmem lazım

Üçüncü bölüm izlendi

Jacob'u kime benzediğini düşünüyordum hep Aliye'nin oğlu Arda'nın biraz daha yontulmuşu gibi..

Sıkıcı bir bölümdü.Devamını izlemekte tereddütteyim.iki bölüm daha hakları var yoksa izlemicem yeter.

İşler iyice karıştı. Uzaylılar da işe dahil olacak gibi.

Her bölümde biri geliyor bu nedir ya.3. ölü de geri geldi bakalım daha kaç kişi geri gelecek

6.5/10

@Ahmad @Forumdash @destere @OzaN @Çiğdem- @Harunnn60 @yatutarsa

1x3

Sanırım izlediğim son bölümdü. Belki çok övülürse ve olumlu yorumlar gelirse geri dönerim ama çok yüksek başlayan reytingleri de ciddi düşüşte.

Dizi bir şeyleri merak ettiriyor gizemini koruyor iyi güzel ama dizinin draması hiç işlemiyor. Her hafta 35 dakika sıkılıp 5 dakika bir gizemin çözülmesini veya yeni bir gizemin ortaya çıkmasını beklemek pek mantıklı değil gibi.

Oyunculuklar vasat, dizi akıcı değil. Merak edilen noktalar olsa da bir sonraki bölümü izleme isteği doğurmuyor.
Anca çok boş vakit olunca izlemelik dizi.

6/10

Bende izleyelim mi diye soracaktım da gerek yokmuş izlemeye.

3. bölümde önceki bölümler gibi çok çok iyiydi ..
sonunda çocuğun mesarını açtılar kalıntılara ulaştılar çocuk ölmüş eee peki şimdiki çocuk kim ? konu itibarıyla gerçekten çok ilginç ve güzel bir dizi

caleb in açtığı mezar çukurları sanırı eskiden çaldığı parlarla alakalı bankayı soymuş zamanında parayı oraya gömmüş olabilir ajan ın öngördüğü gibi ..
caleb in toparlak oğlu roy olaya uzaylıları kattı bence bu olasılık çok yüksek inanmadılar ona inanmadılar ama bu işin içinde uzaylılar olabilir ..
bölümün sonunda papaz rachel i gördü, bu rachel maggie nin annesi peki papaz maggie nin kardeşi değilmi? benmi yanlış biliyorum anne demedi rachel dedi oysa papaz jacob un kuzeni ve maggie nin kardeşiydi bildiğim ?? ?????
)

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @berkann @Harunnn60 @yatutarsa

arkadaşlar yorumun sonunda bir soru sordum? Allah rızası için biri cevaplasın
maggie ve papaz kardeş değilmi ??? sanırım yorumu okuyan cevap verme gereği duymuyor
)

Son düzenleme:
Ben hala izlemedim bu diziyi

Şu zencinin oyunculuğu hala berbat mı??? @OzaN @xemrexxx Ben o adam var diye ilk bölüme bile bakmadım

Herneyse şimdi yorumları araştirdim da bu dizinin çakması diyorlar.

Bu da fragmanı. Bu fragmanı daha önce görmüştüm
Bilseydim izlerdim.

konu çok ilgi çekiyor @Forumdash mutlaka izle ilk bölüme bakınca bırakamayacaksın

@destere ben o zenci vatandaşi 8 sezon olmayan oyunculugunu çektim
9'a hazırmıyım bilmiyorum
Yukarda OzaN'da demiş çok boş vakit olursa diye.Anca o zaman bi bakarim.(muhtemelen yazın)

@destere ben o zenci vatandaşi 8 sezon olmayan oyunculugunu çektim
9'a hazırmıyım bilmiyorum
Yukarda OzaN'da demiş çok boş vakit olursa diye.Anca o zaman bi bakarim.(muhtemelen yazın)
sen @OzaN a bakma
ozan bugünlerde çok şaşırıyor sanırım sınavlara denk geldi izlediğinden bişey anlamıyor TWD nin geçen bölümüne bir vermişti
)
mutlaka ilk bölümünü izle eminim beğeneceksin hem ben seni kırmamak için hoc un ilk sezonunu bir haftada bitirdim sen ilk bölümü izlemesen bundan sonra selamı sabahı keserim artık
)))

Ben vecap vereceğimde Dns Vpn bilgisayar kafayı yedi?
@

destere
aynı sorun bendede var mesaj yazmak işkenceye döndü
)

Tayyip benim bilgisayara kesin virüs gönderdi,Dns,vpn derken şimdide SSL hatası çıktı başıma

Maggie ve kilisedeki papazdanmı söz ediyorsun? @destere

HOC beğenmedin mi 😱 Tamam izlicem. Şu aralar yoğunum
Oprah'taki gibi size bi çırpıda yetişirim yine

Maggie Şerifin kızı.annesi babasını aldatırmış.kilisedeki papazın kardeşi değil.