Resul Ertaş'a Dizi Yaptıran Kanal Yaşadı

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061

images

Bir çoğunuz muhtemelen başlığa yazdığım adamı tanımıyorsunuzdur ancak Resul Ertaş bir çok komedi dizisinin yazarı.

Bugün bu yazıyı yazmak reytinglere bakarken aklıma geldi 2 tane Resul Ertaş'ın senaristliğini yaptığı dizi Akasya Durağı ve Cennet Mahallesi ikisi de defalarca tekrara rağmen halen 10 share geçip kanallarını mutlu etmeyi başarmışlar.

Akasya Durağı ile Kanal D , Cennet Mahallesi ile Show TV yazın günlerini kurtarabiliyorlar. Sadece 2 yapım değil çok daha seneler önce Baskül Ailesi ve Kaygısızlar dizisi ile de yine senelerce kanalını idare etmeyi başarmıştı.

Resul Ertaş'ın dizileri C ve D gruplarına hitap eden güldürü dizileri olsa da senelerce Kanalların TOTAL grubunu ayakta tutacak yapımlar oldu.

Yeni sezonda da Resul Ertaş'ın yapacağı bir komedi dizisini hangi kanal kaparsa senelerce yaşadı.

Yeni sezonda Cennet Mahallesi'ni tekrar çekeceği konuşuluyor.

Özel İnceleme | mrt-06

Son düzenleme:
cennet mahallesi süperdi ya :D keşke yeniden başlasa :D ama akasya durağı :(

Bizim Okul dizisinde pek başarılı değildi. Zaten Arka Sokakların senaristi geldi sonradan. Ve dizi daha hareketli olmuştu onlar yazınca. :D

Cennet Mahallesi'yle Akasya Durağı'nı karıştırmayalım,kalite olarak biri en tepede o biri en aşağıda,

Total dizisi neye yarar ki? Akasya Durağı, Cennet Mahallesi ve b. Diziler.

Not: Cennet Mahallesini severek izliyordum ama bu kalitesiz olması gerçeğini değiştirmez. :D

Not: Cennet Mahallesini severek izliyordum ama bu kalitesiz olması gerçeğini değiştirmez. :D

neye mi yarar :kiki: harbi güldüm ama yalandan değil :kiki: yıllardır tekrarıyla köşeyi dönüyo kanallar hey yavrum hey kalitesiz ağzını burnunu yamultan ab dizileri ise kendi gününde zor devam ediyo ve reyting alamıyolar :D

- - - Ekleme - - -

bugün çıkın sokağa 100 kişiye sorun yalan dünya mı cennet mahallesi mi en az 98 i cennet mahallesi demezse hiçbişey bilmiyorum :D

neye mi yarar :kiki: harbi güldüm ama yalandan değil :kiki: yıllardır tekrarıyla köşeyi dönüyo kanallar hey yavrum hey kalitesiz ağzını burnunu yamultan ab dizileri ise kendi gününde zor devam ediyo ve reyting alamıyolar :D

- - - Ekleme - - -

bugün çıkın sokağa 100 kişiye sorun yalan dünya mı cennet mahallesi mi en az 98 i cennet mahallesi demezse hiçbişey bilmiyorum :D

Sorduğun 100 kişiden 98'i C,D 2si A/B olacak demekki. :)

Cennet Mahallesi'nin tekrar çekileceğini düşünmüyorum, bundan 1-2 yıl önce de aynı haberler çıkmıştı.

Sorduğun 100 kişiden 98'i C,D 2si A/B olacak demekki. :)

evet demekki öyle olacak o 98 kişi salak 2 tane zengin züppe parası olduğu için değerli tamam ondan kardeş bu halk 76 milyonun tümüdür önemli olan da budur anlatabildim mi parası olan 3-5 milyoncuk insan değildir bu ülke

@takas 'a katılıyorum Total halk kesimini yani bizi kapsar ancak AB ünlü / yazar / üni + kapsar açıkcası bu kesimin ne izlediği beni çokta bağlamaz çoğu reklam veren Total'e bakar çünkü halka hitap etmek ister. @takas

Son düzenleme:
A/B'nin zengin züppe ve ya yazar olduğunu kim çıkardı acaba? @mrt-06 @takas

A/B halkı üniversite okumuş, dünyagörüşü olan, nezih bir kitledir.

Okuyup da zengin olmayan görmediniz mi hiç? Ben çok gördüm şahsen. Aynı zamanda okumayıp da köşeyi döneni de.

Reklamverenler A/B'ye bakıyorlar tabii ki bu ayrı konu ama nereye bakmaları beni ilgilendirmez. Ben kalite ararım. 😉

A/B'nin zengin züppe ve ya yazar olduğunu kim çıkardı acaba? @mrt-06 @takas

A/B halkı üniversite okumuş, dünyagörüşü olan, nezih bir kitledir.

Okuyup da zengin olmayan görmediniz mi hiç? Ben çok gördüm şahsen. Aynı zamanda okumayıp da köşeyi döneni de.

Reklamverenler A/B'ye bakıyorlar tabii ki bu ayrı konu ama nereye bakmaları beni ilgilendirmez. Ben kalite ararım. 😉
Yazıya bakarsan kaliteden bahseden yok AB'den bahseden hiç yok. Yazdığımın özeti şu bu adam dizisi tutunca tekrarları yıllar boyunca çok çok iyi izlenme oranları yakalıyor onu yazdım neresi yalan yani? :) Ama işi AB'ye getireceğini tahmin etmişdim. :)

Totalin dilinden iyi anlayan bir senarist. Yazdığı işlerin kalitesiz olduğunun kendi de farkında ama total öyle istiyor, ona göre yazıyor. :):)

Yazıya bakarsan kaliteden bahseden yok AB'den bahseden hiç yok. Yazdığımın özeti şu bu adam dizisi tutunca tekrarları yıllar boyunca çok çok iyi izlenme oranları yakalıyor onu yazdım neresi yalan yani? :) Ama işi AB'ye getireceğini tahmin etmişdim. :)

Yazdığının yalan olduğunu iddia etmedim zaten. Ben de yazdıklarının hepsi kalitesiz total dizisi olduğunu söyledim.

Ben hiç Akasya Durağı, Cennet Mahallesi ya da yağdır yağdır ağlatan Benim İçin üzülme gibi dizilerin A/B dizileri olduğunu görmedim.

Yazdığının yalan olduğunu iddia etmedim zaten. Ben de yazdıklarının hepsi kalitesiz total dizisi olduğunu söyledim.

Ben hiç Akasya Durağı, Cennet Mahallesi ya da yağdır yağdır ağlatan Benim İçin üzülme gibi dizilerin A/B dizileri olduğunu görmedim.
Tamam Revan zaten kaliteden bahsetmiyorum tekrarları kanalını mutlu etmiyor mu? Ediyor yazımda onu belirttim.