"Resmi Olarak Aleyna Baba Olacağım"

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,948
Puanı
710
Aleyna Tilki'den sürprizler bitmek bilmiyor.

Emrah Karaduman'ın BombarDuman albümünde iki şarkı seslendiren genç yıldız 'Dipsiz Kuyum' şarkısının klip yönetmenliğini de kendisi üstlendi.

Dipsiz Kuyum yakında tüm platformlarda yerini alacak.

:FAleynaa sen çok tatlısın yaa Aleyna baba olacan he bakalım şarkın nasıl olacak

:DYani ben kötü beklemiyorum zaten ikili bir arada iyi işler çıkarıyor Yalnız Çiçeği bıkmadan dinliyorum:Z
Klip yönetmeni de kendisi olunca güzel bir şey gelir. Umarım Yalnız Çiçek'te olduğu gibi alakasız bir kliple karşımıza çıkmaz. :A

Klip yönetmeni de kendisi olunca güzel bir şey gelir. Umarım Yalnız Çiçek'te olduğu gibi alakasız bir kliple karşımıza çıkmaz. :A

:AGerçekten klip biraz fenaydı şey demişti Aleyna ordaki sanatsal durumu kimse anlamadı diye neresinde sanatsal birşey vardı bilemedim yani

:AGerçekten klip biraz fenaydı şey demişti Aleyna ordaki sanatsal durumu kimse anlamadı diye neresinde sanatsal birşey vardı bilemedim yani
Ne sanatı orada saçmalamış. :F Yalnız Çiçek tek başına iyi bir klipti sadece şarkıyla alakasızdı oradan kaybetti. :D

Neyse gelsin de şu iki şarkı piyasa hareketlensin. :Z

Ne sanatı orada saçmalamış. :F Yalnız Çiçek tek başına iyi bir klipti sadece şarkıyla alakasızdı oradan kaybetti. :D

Neyse gelsin de şu iki şarkı piyasa hareketlensin. :Z

:AValla Aleyna babaya sormak gerek o demişti böyle işte herkes farklı rollerdeydi bir Emrah kendisini canlandırdı kaçırıldı falan diye anlatıyordu :A bencede öyle ya şarkıları merak ediyorum eminim güzel olacaktır he