Renkli Hayat Müzikali'nde Buluştular !

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
‘Renkli Hayat Müzikali’nde buluştular

Kanal D, her yıl büyük ilgiyle karşılanan yeni yayın dönemi tanıtım filmlerine bir yenisi daha ekledi. 5 Eylül’de başlayacak yeni yayın dönemi’nde Kanal D’de ekrana gelecek dizi ve programların tanıtıldığı film, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da merakla bekleniyordu... Kanal D tanıtım filminin bu seneki konsepti müzikal, “Renkli Hayat Müzikali..” Filmde, Kanal D’nin 50 ekran yüzüyle bir müzikal sov gerçekleştirildi. ‘Fame’ müzikalinin melodisinden uyarlanarak her dizi ve program için özel yazılmış satırlardan oluşan “Renkli Hayat” şarkısı filmin en ilgi çekici özelliklerinden biri oldu... Her ekip sözlerdeki kendine ait satırda, kendi koreografisini gerçekleştirdi. “Renkli Hayat” filminin çekim setinde, 100 kişilik bir ekip görev aldı. Filmin yönetmenliğini, geçen sene olduğu gibi bu yıl da ünlü reklam filmleri ve klip yönetmeni Murad Küçük yaptı. Deniz Marşan ve Başak Fransez’in stylinglerini yaptıkları ve Tan Sağtürk’ün kareografisini hazırladığı “Renkli Hayat” filminin çekimleri Orion Stüdyoları’nda gerçekleşti ve 5 günde tamamlandı.

[TABLE="width: 554"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]
c124344.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bilmiyorum ama bana daha önce hiç sempatik görünmeyen Beren Saat çok şeker ve güzel göründü:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy