ATV Rengarenk - Dizi Yorumları

Olmuyor böyle niye isini son güne birakiyorsun
Kanka dizi birkaç haftaya final yapıyormuş diye duydumdumdum.

2. bölüm kötüydü, haliyle oranlar gitti. Yoksa o da Seviyor Sevmiyor gibi güzel dönüş yapabilirdi, cuma günü de boş sonuçta.
Kadro harikaydı, çok yazık oldu.

Ne diyorsun la sen ciddi misin

Aynen, bitiyormuş.

5. bölüm final diyorlardı aslında belki bu hafta son kez yayınlanır. Ama ben kanalın birkaç bölüm daha izin verip öyle bitireceğini düşünüyorum.
Ben varya o kanali vururum hem diziyi yayinlamadilar hemde bitiriyorlar reyting alamasa bile bitirmemeleri lazim sonucta kendi hatalari bitiremezler

Ben varya o kanali vururum hem diziyi yayinlamadilar hemde bitiriyorlar reyting alamasa bile bitirmemeleri lazim sonucta kendi hatalari bitiremezler
Dizide suç var, Seviyor Sevmiyor küllerinden doğdu adeta. O kadar ara verdi, şu an yazın en çok izlenen dizisi konumuna geldi.

Neyse Bodrum Masalı başladı, ona geçtin artık sen.

Dizide suç var, Seviyor Sevmiyor küllerinden doğdu adeta. O kadar ara verdi, şu an yazın en çok izlenen dizisi konumuna geldi.

Neyse Bodrum Masalı başladı, ona geçtin artık sen.
Hadi len Seviyor Sevmiyor daha cok yayinlanmisti haliyle insanlar unutmadi ama Rengarenk cok az yayinlandi ve atv düzgün tekrar vermedi o yüzden böyle oldu dizinin sucu yok ayrica bitiremezler diziyi izin vermiyorum

Bodrum Masali persembe degil miydi kanka

Ara verdikten sonra izleyemedim

İzmir'deki çekimler tamamlanmış.İstanbul'a geçiyorlarmış artık