Ayakları peynirli doritos gibi kokmuyorsa güzel hatun.
Peynirli doritos kokusunu bilmezmisin?Peynirli doritos ne alaka reyiz
Peynirli doritos kokusunu bilmezmisin?
Ayak önemli benim için kadın da kokmuyorsa problem yok.
Film yıldızı dediğin kesin p.rnocudur.Bilirim ama bu kadının öyle kokmadığına eminim
Kendisi film yıldızıdır
Film yıldızı dediğin kesin p.rnocudur.
Normâl fotoğraflarda "iyi aile kızı" deriz, onları andırıyor. Daha sonra diğer resimlere bakınca, o kızlardan olmadığı anlaşılıyor. Güzellik var, tatlılık var ve fizikte yerinde. Beğendim, çok iyi.
Sen bide filmlerini izle, iyi aile kızından eser yok
İzlemişimdir mutlaka ama isim olarak da tanıdık geliyor. Çok fazla geziniyorum da, normâl yani.
Öğrenmek değil, biliyordum. Şimdi daha detaylı incelemeye koyulurum o hâlde. Abartmasam iyi olacak.Şimdi isminide öğrendin, gidip sadece bu kızı bi izle bakalım
Öğrenmek değil, biliyordum. Şimdi daha detaylı incelemeye koyulurum o hâlde. Abartmasam iyi olacak.
Kızı biliyordum da, çok fazla ayrıntıya girmedim. Belki şimdi girerim. Sence de masum gibi durmuyor mu, "iyi aile kızı" gibi? Normâl resimlere bakarsak yani. Mesela ilk resim. Bildiğin retrica tarzı uygulamayla çekilmiş bir resim gibi.İsmi biliyodunda bu kızın isminin olduğunu biliyormuydun
Kolay gelsin şimdiden
Kızı biliyordum da, çok fazla ayrıntıya girmedim. Belki şimdi girerim. Sence de masum gibi durmuyor mu, "iyi aile kızı" gibi? Normâl resimlere bakarsak yani. Mesela ilk resim. Bildiğin retrica tarzı uygulamayla çekilmiş bir resim gibi.
otlu peynir gibi kokmuyorsa diyecektin sanırımAyakları peynirli doritos gibi kokmuyorsa güzel hatun.
yüz pek güzel değil ama birde olaya bu resimdeki gibi geriden bakınca insanın kızın yüzünede göztünede hayran olası geliyorSen bide filmlerini izle, iyi aile kızından eser yok
otlu peynir gibi kokmuyorsa diyecektin sanırım
yüz pek güzel değil ama birde olaya bu resimdeki gibi geriden bakınca insanın kızın yüzünede göztünede hayran olası geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?