Remy Lacroix Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
54E24C81E751BBC8E2CA6B17E2D44690.jpg

photo.jpg

ED7.jpg

a4bae2fd9f3c045e8068c1c55f1dc20f.jpg

2013-03-08

5edsXr7.jpg

E29.jpg

remy-lacroix_431466.jpg

8f204c953688cf0c665304c275574b30.jpg

Normâl fotoğraflarda "iyi aile kızı" deriz, onları andırıyor. Daha sonra diğer resimlere bakınca, o kızlardan olmadığı anlaşılıyor. Güzellik var, tatlılık var ve fizikte yerinde. Beğendim, çok iyi. :)

Normâl fotoğraflarda "iyi aile kızı" deriz, onları andırıyor. Daha sonra diğer resimlere bakınca, o kızlardan olmadığı anlaşılıyor. Güzellik var, tatlılık var ve fizikte yerinde. Beğendim, çok iyi. :)

Sen bide filmlerini izle, iyi aile kızından eser yok :D

İsmi biliyodunda bu kızın isminin olduğunu biliyormuydun :D

Kolay gelsin şimdiden :D
Kızı biliyordum da, çok fazla ayrıntıya girmedim. Belki şimdi girerim. Sence de masum gibi durmuyor mu, "iyi aile kızı" gibi? Normâl resimlere bakarsak yani. Mesela ilk resim. Bildiğin retrica tarzı uygulamayla çekilmiş bir resim gibi. :D

Kızı biliyordum da, çok fazla ayrıntıya girmedim. Belki şimdi girerim. Sence de masum gibi durmuyor mu, "iyi aile kızı" gibi? Normâl resimlere bakarsak yani. Mesela ilk resim. Bildiğin retrica tarzı uygulamayla çekilmiş bir resim gibi. :D

Ayrıntıya gireceksen şimdiden başla, çok fazla filmi var :D Mike Adriano ile olan filmleri favorimdir :D

Aynen bence de öyle, böyle bi kız nasıl o sektöre girmiş dedirtiyor :D Bi yanda izliyorum bi yanda üzülüyorum :D

• Beğendim
Reactions: cevaa
otlu peynir gibi kokmuyorsa diyecektin sanırım :)

yüz pek güzel değil ama birde olaya bu resimdeki gibi geriden bakınca insanın kızın yüzünede göztünede hayran olası geliyor :)

2013-03-08

Reyiz haksızlık etme güzel kız :D

Ama vücudu daha da güzel oyşşşş :D