Rekorların Dizisi

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
Dizi önceki akşam yayınlanan 52. bölümüyle AB’de 15,00 ABC 1’de 13.83 ve TOTAL grubunda 9.99 reyting ve AB grubunda aldığı 33.75 share (izlenme) oranıyla son iki yılın bütün dizi programları arasında en fazla izlenen dizisi Diriliş oldu.

Başladığı günden bu yana reytinglerde tüm gruplarda açık ara birinci olan DirilişErtuğrul” önceki akşam yayınlanan 52. Bölümünde AB’de 15,00 ABC 1’de 13.83 ve TOTAL grubunda 9,99 reyting ve AB grubunda aldığı 33.75 share (izlenme) oranıyla 2015, ve 2016 yılları arasında yayınlanan bütün diziler arasında birinci olarak erişilmesi güç bir yeni rekora imza attı.

SOSYAL MEDYADA DÜNYA GÜNDEMİNDE

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamı yayınlanan 52. bölümüyle de sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer aldı. #AdaletVakti hashtag’i ile Türkiye listesinde (TT ) 1 olan dizi, 70.243 adet tweet aldı. Diriliş Ertuğrul Dizisi ayrıca Dünya listesine de (WTT) 3 sıradan girmeyi başardı.

CePbTK0WsAAyvj7.jpg

Son düzenleme:
15 reyting büyük olay 10.yılımızda en son bu oranları 4 yıl önce falan vadi alabiliyordu şimdi 4 yıl sonra ertuğrul sayesinde tekrar gördük bu oranları
:F:F:F

Herkes Diriliş karşısında önünü ilikleyecek 😉 Helal olsun dibine kadar hak edilen oranlar ve başarılar :)

Tebrikler diziye 15 reyting almak heleki Ab'de çok zor iş Tns'de. :)

Tebrikler Diriliş'e. Kurtuluş Zeydan niye paylaşmadı bu görseli acaba hep reyting sevincini takipçileri ile paylaşırdı. Adamı Twitter'a küstürdüler. :D

15 reyting büyük olay 10.yılımızda en son bu oranları 4 yıl önce falan vadi alabiliyordu şimdi 4 yıl sonra ertuğrul sayesinde tekrar gördük bu oranları
:F:F:F
Vadi yanlış hatırlamıyorsam TNS'de 16 reytingi de görmüştü demi? 16.34 müydü neydi. (b)

Tebrikler Diriliş'e. Kurtuluş Zeydan niye paylaşmadı bu görseli acaba hep reyting sevincini takipçileri ile paylaşırdı. Adamı Twitter'a küstürdüler. :D

Vadi yanlış hatırlamıyorsam TNS'de 16 reytingi de görmüştü demi? 16.34 müydü neydi. (b)
Totalde almıştır ab değil. :X

@Billy Kane @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem-

Diriliş seoznun en iyisi müthiş reytingler alıyor ama üstteki zat doğru diyor tns de almıştı sbt değil bu konularda uzman olduğum için net konuşuyorum :D ayrıca kurtlar vadisi 2014 te yani kanal d öncesi son sezonda da 15 reytingi geçmişti 10.yılımızda TNS rekorumuz TOTAL'de 16.02 AB'de 13.44 reytingtir

helal olsun dirilişe dehşet reyting alıyor ve sonuna kadar hakediyor

Diriliş seoznun en iyisi müthiş reytingler alıyor ama üstteki zat doğru diyor tns de almıştı sbt değil bu konularda uzman olduğum için net konuşuyorum :D ayrıca kurtlar vadisi 2014 te yani kanal d öncesi son sezonda da 15 reytingi geçmişti 10.yılımızda TNS rekorumuz TOTAL'de 16.02 AB'de 13.44 reytingtir

Aga link attik o kadar A

Ben bilmiyorum tns hangi yıl geldi ama efe'nin attığı site sbt yazıyor. Her neyse dizi daha bitmedi haftaya 16 da gelir zaten. :D

Konuda ki resim gerçeği yansıtmadığı için konudan silinmiştir.:)

Konu tekrar yoruma açık hale getirilmiştir.

@OzaN konuda bazı mesajlar şikayet edilmişti, silindi onlar ceza gelicek mi o mesajlara?