hahah yok cnm ben bile bu bebeğe birşey söylemem vlla 🙂🙂🙂Sizi gidi @Çiğdem- ikler sizi neyi çirkin bebeğin be :kızgın:
bebek 18 yaşını doldurunca sen 42 yaşında olucan hala 18 liklere laf mı atıcan o yaştahahah yok cnm ben bile bu bebeğe birşey söylemem vlla 🙂🙂🙂
18 yaşını doldurunca başlıcam ben
Hahah simdiden hazirlik yapiyor bidehahah yok cnm ben bile bu bebeğe birşey söylemem vlla 🙂🙂🙂
18 yaşını doldurunca başlıcam ben
olursam olurum 40lı yaslar kadınların en iyi çağlarıdır genclere taş çıkartırım benbebek 18 yaşını doldurunca sen 42 yaşında olucan hala 18 liklere laf mı atıcan o yaşta
Hayir meryem vardi bide yanina lara eklendiMeryem bitti imdi lara hayranlığı başladı emreder demek)))
@destere öyle düşşünmez amaolursam olurum 40lı yaslar kadınların en iyi çağlarıdır genclere taş çıkartırım ben
uzerli
Ne iyisi be 40 li yaslar kadinlarin çöküş yillaridir en iyisi 30-35 arasıolursam olurum 40lı yaslar kadınların en iyi çağlarıdır genclere taş çıkartırım ben
laranın kökleri sağlam napıcanMeryem bitti imdi lara hayranlığı başladı emreder demek)))
Laranın oluş hikâyesini annesi hürriyete anlatmış onu da eklesene)))laranın kökleri sağlam napıcan
gerek yokLaranın oluş hikâyesini annesi hürriyete anlatmış onu da eklesene)))
O olayları unuttuk biz ))))Laranın oluş hikâyesini annesi hürriyete anlatmış onu da eklesene)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?