hahah yok cnm ben bile bu bebeğe birşey söylemem vlla 🙂🙂🙂Sizi gidi @Çiğdem- ikler sizi neyi çirkin bebeğin be :kızgın:
bebek 18 yaşını doldurunca sen 42 yaşında olucan hala 18 liklere laf mı atıcan o yaştahahah yok cnm ben bile bu bebeğe birşey söylemem vlla 🙂🙂🙂
18 yaşını doldurunca başlıcam ben![]()
Hahah simdiden hazirlik yapiyor bidehahah yok cnm ben bile bu bebeğe birşey söylemem vlla 🙂🙂🙂
18 yaşını doldurunca başlıcam ben![]()
olursam olurum 40lı yaslar kadınların en iyi çağlarıdır genclere taş çıkartırım benbebek 18 yaşını doldurunca sen 42 yaşında olucan hala 18 liklere laf mı atıcan o yaşta![]()
Hayir meryem vardi bide yanina lara eklendiMeryem bitti imdi lara hayranlığı başladı emreder demek)))
@destere öyle düşşünmez amaolursam olurum 40lı yaslar kadınların en iyi çağlarıdır genclere taş çıkartırım ben![]()
uzerli
Ne iyisi be 40 li yaslar kadinlarin çöküş yillaridir en iyisi 30-35 arasıolursam olurum 40lı yaslar kadınların en iyi çağlarıdır genclere taş çıkartırım ben![]()
laranın kökleri sağlam napıcanMeryem bitti imdi lara hayranlığı başladı emreder demek)))
Laranın oluş hikâyesini annesi hürriyete anlatmış onu da eklesene)))laranın kökleri sağlam napıcan![]()
gerek yokLaranın oluş hikâyesini annesi hürriyete anlatmış onu da eklesene)))
O olayları unuttuk biz ))))Laranın oluş hikâyesini annesi hürriyete anlatmış onu da eklesene)))