dur bir soralım kendisine ne diyor kaynananValla kaynişime ben böyle yaparsam ağzıma çarpsın bir tane, bu ne kendini bilmezlik. 😱
dur bir soralım kendisine ne diyor kaynananValla kaynişime ben böyle yaparsam ağzıma çarpsın bir tane, bu ne kendini bilmezlik. 😱
Bu kim qız??dur bir soralım kendisine ne diyor kaynanan Ekli dosyayı görüntüle 132056
Aaa canım anam.Ogeday ın annesi 😱
Neyse en azından terörist övme işini parayla yapıyormuş bunu anlamış oldum. Şimdi ne diyeceğini bilemiyordur dostları yakında kulağına fısıldar onu yazar.Millet bunlar yüzünden fatikçi oluyor
Neyse biran damla Yılmaz ve baharı Şahin de destek vermiş konuya , Ayşe teyzemi kovalayacaklar
------
Ucu marula da dokanmış , beter olsun
@Dosi @Bully @MasacRE @cookies @Emre Ozansoy @Angelica @Mr.At @RüzgarGülü @Zeyno
@Royal_Highness @Yakamoz-Asi
Melek Baykal zamanında açık açık söylemişti bu konuyu
Kanın ısınmış hemenAaa canım anam.
Hiç acımıyor hunharca saplıyor Yapıya @MasacRENeyse en azından terörist övme işini parayla yapıyormuş bunu anlamış oldum. Şimdi ne diyeceğini bilemiyordur dostları yakında kulağına fısıldar onu yazar.
İşsizlik kötü bir şey.
Isıtan oğlu olunca.
renkler ve zevkler tartışılmaz ben ise hazalı her daim sevimli bulmuşumdur teee aşk-ı memnudan beriHazal sevimsiz birisi ve kendisinin bir konuda haklı olma ihtimali çok düşüktür.
Yani kendisi de çok masum birisi değil ama bunların yanında iyi gözüküyor.
İşsizlik kötü bir şey.
Isıtan oğlu olunca.
renkler ve zevkler tartışılmaz ben ise hazalı her daim sevimli bulmuşumdur teee aşk-ı memnudan beri
Bam bam bam
Aferin ecünnüye.
Korişim yıllar önce söylemiştiAferin ecünnüye.
Keşke o zamanlardan kulak verilseydi...
Takdir ettim parlağın zeki ve kaotik olanı makbuldür @Bully @Yakamoz-Asi @MasacRE @Dosi @Royal_Highness @AngelicaKeşke o zamanlardan kulak verilseydi...
Kız bunlar düşmandı zaten kızcağızın anasıyla aşna fişna yaptı, sonra kız bunu vurdu tabi beğenir tiviti.Takdir ettim parlağın zeki ve kaotik olanı makbuldür @Bully @Yakamoz-Asi @MasacRE @Dosi @Royal_Highness @Angelica
Senin hakkındaki gerçekler de yakında ortata çıkarKız bunlar düşmandı zaten kızcağızın anasıyla aşna fişna yaptı, sonra kız bunu vurdu tabi beğenir tiviti.
Benim alnım ak ELHAMDÜLİLLAH.
Yazık gencecik kadınlara anne rolü dayatılmış bunu yapsa yapsa sistan @Çiğdem yapar ya da sen.ssBenim alnım ak ELHAMDÜLİLLAH.
Of tamam sürekli yeni bir tivit ile beni alıntılayıp durma kim ne halt ederse etsin.Yazık gencecik kadınlara anne rolü dayatılmış bunu yapsa yapsa sistan @Çiğdem yapar ya da sen.ss