Reeder Samsunspor 0-2 Galatasaray | 2024-25 Trendyol Süper Lig 31. Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır ?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
3-1 GS alır demiştim, 2 puan kazandım yarışmadan. :D

Bu maçtan hiç şüphem yoktu. Fener galibiyeti takıma özgüven getirmiş. Sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık.

Üzülmeyin yaaaa Bodrum'da Mou hocamın yardımcısı var puan alır Gs'den o moral bozukluğuyla Eyüp de takar çelmeyi Antep maçında liderliği alırız geri de vermeyislkgjslkklgj

Osimhen bazen pozisyonları iyi bitiremiyordu, artık onu da çözdü. Dünyanın en iyi golcülerinden birine sahibiz ama gidecek maalesef sezon sonu…
Samsun fenerden ne istiyor herkesi akıl hastahaneye mi yatıracak bütün fenerlileri beşiktaşa yenil herkese yenil fenerle berabere kal sürekli Samsun Yeni akhisar oldu Başına fenerin
------

Üzülmeyin yaaaa Bodrum'da Mou hocamın yardımcısı var puan alır Gs'den o moral bozukluğuyla Eyüp de takar çelmeyi Antep maçında liderliği alırız geri de vermeyislkgjslkklgj
Sinirlerim bozuldu Samsun bize karşı böyle oynasa dört atardık umut bodrumspora kaldı @xdragxx

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Koçbahçe'nin kendisi dışında herkese faydası var lan o değil de :A Çok eğleniyorum ben şahsens gkljlsk ilk zamanlar sinir ediyordu da :A
Aklı olan adam zaten eğlenir diğerleri boş yere kendini yıpratıyor. Bunun bir diğer versiyonu bizim başımızda. Maçı izleyip geçiyorum öyle heyecanlanıp kendimi harap etme işlerini bırakalı çok oluyor.

• Beğendim
Reactions: xdragxx