cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,474
- Puanı
- 1,060
Samsun fenerden ne istiyor herkesi akıl hastahaneye mi yatıracak bütün fenerlileri beşiktaşa yenil herkese yenil fenerle berabere kal sürekli Samsun Yeni akhisar oldu Başına fenerinOsimhen bazen pozisyonları iyi bitiremiyordu, artık onu da çözdü. Dünyanın en iyi golcülerinden birine sahibiz ama gidecek maalesef sezon sonu…
Sinirlerim bozuldu Samsun bize karşı böyle oynasa dört atardık umut bodrumspora kaldı @xdragxxÜzülmeyin yaaaa Bodrum'da Mou hocamın yardımcısı var puan alır Gs'den o moral bozukluğuyla Eyüp de takar çelmeyi Antep maçında liderliği alırız geri de vermeyislkgjslkklgj
Sadece özgüven getirmedi doğru kadroyu bulmayı da sağladı.Bu maçtan hiç şüphem yoktu. Fener galibiyeti takıma özgüven getirmiş. Sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık.
Koçbahçe'nin kendisi dışında herkese faydası var lan o değil deSadece özgüven getirmedi doğru kadroyu bulmayı da sağladı.
Aklı olan adam zaten eğlenir diğerleri boş yere kendini yıpratıyor. Bunun bir diğer versiyonu bizim başımızda. Maçı izleyip geçiyorum öyle heyecanlanıp kendimi harap etme işlerini bırakalı çok oluyor.Koçbahçe'nin kendisi dışında herkese faydası var lan o değil deÇok eğleniyorum ben şahsens gkljlsk ilk zamanlar sinir ediyordu da
![]()