Reeder Samsunspor 0-2 Galatasaray | 2024-25 Trendyol Süper Lig 31. Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır ?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Gerekli24

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
11,972
Puanı
710
1744347566.0374.jpeg

Trendyol Süper Lig'i 31. hafta açılış maçında lider Galatasaray Reeder Samsunspor'a konuk oluyor.

Galatasary'ın hedefi kazanarak Fenerbahçe ile arasındaki farkın kapanmasını engellemekken Samsunspor ise 3. lük konumundaki iddasını güçlü şekilde sürdürmek istiyor

Saat: 20.00
Stadyum: Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu
Hakem: Ozan Ergün
Yayın: Bein Sports 1 HD

Goller: 14' Yunus Akgün, 46' Victor Osimhen (Galatasaray)

Mücadele ile ilgili yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
İlk 11'ler belli oldu.

Samsunspor İlk 11: Okan, Zeki, Satka, Drongelen, Yunus Emre, Ntcham, Tait, Holse, Muja, Emre, Mouandilmadji.

Galatasaray İlk 11: Muslera, Sallai, Davinson, Abdülkerim, Eren, Torreira, Lemina, Sara, Yunus, Barış Alper, Osimhen.

Sallai’nin sağ bek performansı maç için belirleyici unsur olacaktır.

Dk 14 Samsunspor 0 - 1 Galatasaray | Gol: Yunus Akgün

Aahahhahahhahahahhahaahahahhahaa

Kendi işi kendin göreceksin hadi bekleyin 2 maç daha puan kaybeder Galatasaray. Atı alan üskadırı geçti beyler 7'de 0 yaptı adam 7'de 0.

71-68 şu anda.

Deplasmanda formsuz Galatasaray'ı yenseydik 70-70 olacaktı. Tek farkla kazanmış olsak ikili averaj yine onlarda olurdu ama yine puan kaybı bekleyecekmişiz vay arkadaş :A
Tek maçlık puan kaybı nispeten daha olası bir şey olurdu. Kesin çözüm için iki farklı da kazanabilirdi bizim elemanlar da nerede o kabiliyet. Eskiden derbilere kesin kazanacağız gözüyle bakardık hele ki Kadıköy'deyse, şimdi kesin kaybedeceğiz gözüyle...

• Üzücü
Reactions: 12.Adam
Tek maçlık puan kaybı nispeten daha olası bir şey olurdu. Kesin çözüm için iki farklı da kazanabilirdi bizim elemanlar da nerede o kabiliyet. Eskiden derbilere kesin kazanacağız gözüyle bakardık hele ki Kadıköy'deyse, şimdi kesin kaybedeceğiz gözüyle...
Alternatif senaryoda puanı 70-70 yaptım mesela yukarda ama tek farkla kazanırdık diye düşündüm :A O kadar uç ihtimal geliyor bana deplasmanda 2 farklı kazanıp ikili averajı da alma işi mesela.
Kulüp her şeyi sil baştan yapmadığı sürece eski büyüklüğüne gelmesi imkansız.

Alternatif senaryoda puanı 70-70 yaptım mesela yukarda ama tek farkla kazanırdık diye düşündüm :A O kadar uç ihtimal geliyor bana deplasmanda 2 farklı kazanıp ikili averajı da alma işi mesela.
Kulüp her şeyi sil baştan yapmadığı sürece eski büyüklüğüne gelmesi imkansız.
Her şeyi sil baştan yapınca da Cocu sezonuna dönme riski var. :A Böyle en azından ikincilikte bir istikrar yakaladık son birkaç yıldır. Avrupa'da fena gitmiyoruz falan. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Her şeyi sil baştan yapınca da Cocu sezonuna dönme riski var. :A Böyle en azından ikincilikte bir istikrar yakaladık son birkaç yıldır. Avrupa'da fena gitmiyoruz falan. :A
Bilen adam yapmalı işte bilmeyen adam yapınca da sıkıntı oluyor.
Herif ilk geldiği gün her şeyi sil baştan yaptı sonra baktı böyle olmuyor Emre'yi geri aldı Volkan'ı falan teknik ekibe aldı, İsmail Kartal'ı hoca yaptı çok 2000'lere döndü bu kez de :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam
Bilen adam yapmalı işte bilmeyen adam yapınca da sıkıntı oluyor.
Herif ilk geldiği gün her şeyi sil baştan yaptı sonra baktı böyle olmuyor Emre'yi geri aldı Volkan'ı falan teknik ekibe aldı, İsmail Kartal'ı hoca yaptı çok 2000'lere döndü bu kez de :A
@bazinga farkettin mi adını gene anmadı :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and xdragxx
Osimhen bazen pozisyonları iyi bitiremiyordu, artık onu da çözdü. Dünyanın en iyi golcülerinden birine sahibiz ama gidecek maalesef sezon sonu…