'Recep İvedik 4' Yeniden Vizyonda!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1396028962.jpg

Şahan Gökbakar'ın rekortmen filmi Recep İvedik 4 yeniden vizyona giriyor!

Şahan Gökbakar'ın başrolünde olduğu ve bu senenin rekortmen filmi Recep İvedik 4 yeniden izleyiciyle buluşuyor. 7 milyon izleyiciyi geçerek büyük bir rekora imza atan film 35 dakikalık ek sahneleriyle yeniden vizyona giriyor. Serinin 4.filminde Recep İvedik Survivor'a katılıyor ve kahkaha dolu anlar yaşanıyordu. Filmin uzun halinde Recep İvedik'i Kelime Oyunu yarışmasında da görüyoruz.

Kahkaha dolu Recep İvedik 4 +35 dakikalık uzun versiyonuyla 25 Temmuz'da sinemalarda!

İşte uzun versiyon fragmanı:

Düğün Dernek gibi uzatarak giriyorlar vizyona. Şahan Gökbakar'a zarara uğratmıştı dağıtıcı şirket, aslında yeniden vizyona girmesinin sebeplerinden biri de budur. :)

+25 dakika ile neyi amaçlıyorlar resmen izleyici ile oyun oynuyorlar😡😡

Hep bu düğün dernekten görmeleer :A ama olsun beğendim fragmanı güzel gibi lakin gidilmez sinemasına nete düşer bakarız bir ara 😉

Sinemeya tekrar gidip aynı yerleri tekrar mı izliyorlar, ben daha normal versiyonu izlemedim gerçi..

thumbnail_1396028962.jpg

Şahan Gökbakar'ın rekortmen filmi Recep İvedik 4 yeniden vizyona giriyor!

Şahan Gökbakar'ın başrolünde olduğu ve bu senenin rekortmen filmi Recep İvedik 4 yeniden izleyiciyle buluşuyor. 7 milyon izleyiciyi geçerek büyük bir rekora imza atan film 35 dakikalık ek sahneleriyle yeniden vizyona giriyor. Serinin 4.filminde Recep İvedik Survivor'a katılıyor ve kahkaha dolu anlar yaşanıyordu. Filmin uzun halinde Recep İvedik'i Kelime Oyunu yarışmasında da görüyoruz.

Kahkaha dolu Recep İvedik 4 +35 dakikalık uzun versiyonuyla 25 Temmuz'da sinemalarda!

İşte uzun versiyon fragmanı:
tüm şehirlerde vizyonda dimi ? :)