Recep İvedik 4 Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olmuş ama Çamaşırhane Film kendi çekmiş Aksoy Film'le çalışmaya devam etseydi keşke..

Yalnız o dediğin biraz hayal ürünü olurdu. Çamaşırhane Film, 2012 yılında Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar tarafından kurulmuş bir yapım şirketi. İlk olarak Celal ile Ceren ile bu işe giriştiler ve şimdi de Recep İvedik 4 geliyor. Bir bakıma Şahan Gökbakar'ın da yapım şirketi sayılır. Senaryo ve Oyunculuk Şahan'dan, Yönetmenlik ve Yapımcılık Togan'dan oluyor. Böylesi daha iyi oldu. Zamanla kendilerini daha da geliştireceklerini düşünüyorum ve proje bakımından da artacağını düşünüyorum zamanla.

Eski tadı alamadım müzikleri değişmiş görüntü kalitesi dizi gibi olmuş bence.

Eski tadı alamadım müzikleri değişmiş görüntü kalitesi dizi gibi olmuş bence.

Biraz soğukluk var, bu doğru. Seriyi farklı yapayım derken, bu hale geldi film. O yüzden olsa gerek bu soğukluk. Yapım şirketi, Celal ile Ceren'i de bu tarz yapmıştı ama ilgi gelmişti yine de ve yine gelecek. Görüntü kalitesi olarak, dizi gibi olmuş, o da doğru aslında.

Hahahahaha çok iyi ya.
Fragmanda yarıldıysam filmde ne yapacam düşünemiyorum. Gel artık 21 Şubat.

Recep İvedik 1'den sonra 2 ve 3'ü sevememiştim,bu 4'üncü fragman müthiş olmuş,belkide bunda Survivor'u sevmeminde etkisi olabilir.

Fragman harika olmuş
:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

600 Bine yakın tıklanma almış youtubeda 24 saat geçmeden .Fragmanı bile izlerken gülüyorsam filmi izlerken güleceğimden eminim): . En çok güldüğüm sahne Halil olum Halil İbo

Güldürdü fragman, ama izleyemeyeceğiz tabi..

600 Bine yakın tıklanma almış youtubeda 24 saat geçmeden .Fragmanı bile izlerken gülüyorsam filmi izlerken güleceğimden eminim): . En çok güldüğüm sahne Halil olum Halil İbo
16 dakika önce bu mesajı yazdığımda 537 bin tıklanma vardı şimdi 700 bin kusur tıklanma olmuş 😱

Recep ivedik 1 iyiydi 2 ve 3 vasattı ama bu fragman müthiş olmuş köpekbalığına kafa atıyor adam kahkaha attım

Taylan esprisi iyiydi

Sinemaya gidip izlemem ama nete düşünce izleyebilirim