kesin show kaparPara verip Izlemeye değecek bir Film değil.Televizyon'da verildiğin de Izlerim yine.
kesin show kaparPara verip Izlemeye değecek bir Film değil.Televizyon'da verildiğin de Izlerim yine.
Recep Ivedik'i sinema da 1 kez Izledim ve büyük pişmanlık yaşadım bana çok gereksiz geliyor şu film.kesin show kapar
Recep Ivedik'i sinema da 1 kez Izledim ve büyük pişmanlık yaşadım bana çok gereksiz geliyor şu film.Kanal farketmez Izlerim yine.
Güzel olmuş ama Çamaşırhane Film kendi çekmiş Aksoy Film'le çalışmaya devam etseydi keşke..
Yani Sinema da Izlemeye değmez diyorum.
Yalnız o dediğin biraz hayal ürünü olurdu. Çamaşırhane Film, 2012 yılında Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar tarafından kurulmuş bir yapım şirketi. İlk olarak Celal ile Ceren ile bu işe giriştiler ve şimdi de Recep İvedik 4 geliyor. Bir bakıma Şahan Gökbakar'ın da yapım şirketi sayılır. Senaryo ve Oyunculuk Şahan'dan, Yönetmenlik ve Yapımcılık Togan'dan oluyor. Böylesi daha iyi oldu. Zamanla kendilerini daha da geliştireceklerini düşünüyorum ve proje bakımından da artacağını düşünüyorum zamanla.
Yani Sinema da Izlemeye değmez diyorum.Vakit öldürmek için Televizyon'dan Izlerim diyorum.
Git sen Izle Sinema'da tam senlik zaten.tama öyle olsun
valla total olup da kaliteliyim demeyen kişi,film ve dizilerle sorunum yokGit sen Izle Sinema'da tam senlik zaten.
Eski tadı alamadım müzikleri değişmiş görüntü kalitesi dizi gibi olmuş bence.
16 dakika önce bu mesajı yazdığımda 537 bin tıklanma vardı şimdi 700 bin kusur tıklanma olmuş 😱600 Bine yakın tıklanma almış youtubeda 24 saat geçmeden .Fragmanı bile izlerken gülüyorsam filmi izlerken güleceğimden eminim): . En çok güldüğüm sahne Halil olum Halil İbo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?