Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şahan Gökbakar'ın yarattığı Recep İvedik sinemada büyük başarılar elde edince Recep İvedik bir seri haline gelmişti.Serinin merakla beklenen 4.filminin fragmanı yayınlandı.Recep İvedik 4 21 şubatta sinemalarda
Fragmanı izlerken bile gülen ben, filmi izlerken daha çok güleceğime eminim. Serinin bu filmi de çok iyi gibi gözüküyor. Bir de Survivor'a bağlamaları ile iyice komik oldu.
Köpek balığıyla dövüştüğü sahneye sesli güldüm. Ama serinin eski filmlerinde gördüğüm birçok sahneyi bu filmde de benzer şekilde tekrar etmişler. Yine de izleriz.
serinin en güzel filmi bence 2 olan en çok ona gülmüştüm ben 1.olanda güzeldi ama son çıkan 3 olan seriyi hiç beğenmemiştim 4.filminden pek umutlu değildim ama fragman çok bomba olmuş
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.