Real Madrid - Barcelona - El Clasico mücadelesi - Yorum Sohbet Konusu

Gerçekten Messinin günüydü tebrikler Ronaldo felaket kötüydü Bayern maçından 120 dkdan döndüler onunda yorgunluğu vardır ama helal olsun Messi tek vuruşla bitirdi işi

Gerçekten Messinin günüydü tebrikler Ronaldo felaket kötüydü Bayern maçından 120 dkdan döndüler onunda yorgunluğu vardır ama helal olsun Messi tek vuruşla bitirdi işi
Ronaldo kötüydü kötü olmasına ama iki takım da müthiş hücum performansı gösterdiler. Kalecilerin kurtardığı inanılmaz toplar var. Bence sonuç ne olursa olsun 2-2 de bitse bile tarihin en iyi El Clasicolarından biri olduğu kesin.

Verin haftaya penaldocuğuma bir levante şov yapsın
Nasıl tek başına takım sırtlanır bu akşam ders verdi Messi. Öyle boş kaleye gol veya ofsayttan gol atmayla kahraman olunmaz...
Hafta içi gördük Messinizi Juveye karşı varlık gösteremedi Ronaldo 5 golüyle Bayern karşısında takımına turu getirdi bunun sonucunda Şampiyonlar Ligi finalinde Ronaldo Juveyi ağlatırken Messi izlicek

Sonuç olarak ligde yarış devam edecek bu sonuçla birlikte Ramosun kırmızı kartı Reali bitirir dedi herkes ama takım yılmadı maçı dengeye getirdi son sözüde Messi söyledi.

Sonuç olarak ligde yarış devam edecek bu sonuçla birlikte Ramosun kırmızı kartı Reali bitirir dedi herkes ama takım yılmadı maçı dengeye getirdi son sözüde Messi söyledi.
Aynen hiç beklemiyordum öyle bir şey. Bildiğin umudumu kesmiştim ligde bu dakikadan sonra bu iş bitti diyordum. 10 kişi 2-2'yi bulan Madrid bu maç böyle biterse bu ligi daha bırakmaz diyordum. Ama işte futbolun güzelliği bu zaten. İspanya'nın klasik kanserlikleri adamlar 2 dakika uzatma verdiler gitti 90+2 de attı golü adam. Sergi Roberto da inanılmaz bir iş yaptı golde helal olsun.

4 kişiyi birden ekarte etti adam helal olsun sonrada son topu Messiye indirdiler köşeye çaktı santra olmadan maçı sonlandırdı Real ligi ve Şampiyonlar Ligini birlikte alırsa bunun önemi kalmaz

4 kişiyi birden ekarte etti adam helal olsun sonrada son topu Messiye indirdiler köşeye çaktı santra olmadan maçı sonlandırdı Real ligi ve Şampiyonlar Ligini birlikte alırsa bunun önemi kalmaz
Real bu dakikadan sonra ligi alamaz onu bir geç de tek istediğim Şl'de Atletico gibi kanser bir takıma elenmeleri. Elensinler de bu yıl bari mutlu olayım futbolda bee.

Real bu dakikadan sonra ligi alamaz onu bir geç de tek istediğim Şl'de Atletico gibi kanser bir takıma elenmeleri. Elensinler de bu yıl bari mutlu olayım futbolda bee.
Bir maç eksiğimiz var kazanırsan sizden yine 3 puan öndeyiz her ne olursa olsun ligi alacağımızı düşünüyorum

Bir maç eksiğimiz var kazanırsan sizden yine 3 puan öndeyiz her ne olursa olsun ligi alacağımızı düşünüyorum
Sen haftaya Deportivo'yu yen bi hele.
O eksik maç ise 37. hafta ile 38. hafta arasında oynanacakmış. Yani o maça gelene kadar hep böyle kafa kafaya gidecek bu yüzden garanti görme hiç bir şeyi. Ki o maç da Celta Vigo deplasmanı Barca 4-3 yenilmişti orda. O maçın bile garanti değil. Bu yıl yine şampiyon Barca at fava bekle.

Bu maç hiçbirşeyi değiştirmicek hepiniz göreceksiniz Reali bu mağlubiyet düşürmicek Şampiyonlar Ligi ve Lig beraber bizim olacak

Bu maç hiçbirşeyi değiştirmicek hepiniz göreceksiniz Reali bu mağlubiyet düşürmicek Şampiyonlar Ligi ve Lig beraber bizim olacak
Çok uçuk teoriler bunlar çoook.
Geçen yılı hatırla Barca 9 puan öndeydi neredeyse ligi veriyordu. Bu yıl ise her şey kafa kafaya gidiyor ve Barca'nın elinde sadece lig kaldı. Real hem Şl hem burada aynı konsantrasyonla oynayamaz mümkün değil. Sadece bir maçta puan kaybetmesi Barca'nın ligi alması için yeterli olacaktır ve öyle olacak göreceksin bunu.

Şampiyonlar Ligi için ise Atletico diyorum kanser defans diyorum, o olmadı Monaco diyorum yılın en iyi takımlarından diyorum. Bekleyip görelim diyorum.

Barça normalde bu yılda formsuz sadece bu maçta Messi faktörü öne çıktı
Barçada elbette puan kaybedecek bunu da göze alarak diyorum zaten
Monaco finale çıkamaz Finali Juveyle oynarız gibi o taş gibi defansı alamaz Monaco

Dün önemsediğim 3 maç vardı, ikisinde 90+'da gelen gollerle coştum ama üçüncüsünde tam tersi oldu. Hayat bazen tuhaf.

Neyse ki avantaj hala Real'de.

Hafta içi gördük Messinizi Juveye karşı varlık gösteremedi Ronaldo 5 golüyle Bayern karşısında takımına turu getirdi bunun sonucunda Şampiyonlar Ligi finalinde Ronaldo Juveyi ağlatırken Messi izlicek
O defansı İngiliz donanması geçemez be.
Bir de gelmiş ofsayttan attığı golle bana nazire yapıyon.
Finalde ne olur bilmem de akşam Messi kimi ağlattı gördük😉