Tarihin en iyi El Clasico'su olabilecek düzeyde muazzam bir maçtı muazzamm. Galatasaray - Fenerbahçe gibi leş bir maçtan sonra böylesi bir maç izlemek moralimi inanılmaz yükseltti. Futbolun futbol olduğunu tekrardan hatırladım adeta. İki takım da mükemmel hücum performansı gösterdiler. İki takımın kalecisi de kariyerlerinin en iyi performanslarını sergilediler.
Böylesi bir maçta son sözü söyleyen de yine bu yılki en iyi oyunlarından birini oynayın ekselans üstad ı azam MESSİ oldu elbette. Böyle bir oyuncuyu canlı olarak izlediğim için kendimi inanılmaz şanslı sayıyorum. Maç boyu yaptıklarını gördükçe aldığım hazzı kelimeler anlatmaya yetmez. Nasıl bir dehasın sen öyle be adam... Adama yapmadıkları kalmadı. Dirsek yedi ağzı yüzü kanadı peçeteyle oynadı, tekmeler yedi, almadıığı darbe kalmadı. Ama ona rağmen ben bu maçı alacağım demiş maçtan önce, bunu tekrar tekrar kanıtladı maç içinde.
Ne diyebilirim ki bu maçtan sonra Barca 2 kupayla bu ligi bitirir Real de Atletico'ya elenirse tadından yenmeyen bir futbol yılı olmuş olur, hadi inşallah amin.
Avatarımı da değiştireyim uzun bir süre sonra. Messi hak etti oraya geçmeyi elbette.