KRALIM... her zaman dediğim gibi Ronaldo > Messi, beni bilen bilir...
Adam gibi adam Kurtua ilk yarı skoru tuttu, ikinci yarıda da Vinisyus başta olmak üzere Real şovunu yaptı. Nays win...Boşa şov yapmamış Utku beyciğim. İkinci yarı çözeceğiz kendisini...
Messi, Ronaldo'nun getirini götürünü yapar anca.. @MasacRE
Şu iki cümle hâlâ çürütülebilmiş değil...Getirin ordan bi Eibar, Messi kardeşim şov yapacak.
#HalaMadrid
Adam gibi adam Kurtua ilk yarı skoru tuttu, ikinci yarıda da Vinisyus başta olmak üzere Real şovunu yaptı. Nays win...
Döneklikte @DarkLegenD ile yarış halindesiniz Şerlok beyciğim...#HalaMadrid diye boşa demiyoruz Utku beyciğim, seneye RONALDO KRALIM da geri dönerse şov yaparız şov.
Hain Arap...
Messi bitmiş sayın Gs'li dostum..
Döneklikte @DarkLegenD ile yarış halindesiniz Şerlok beyciğim...
Hahaha aynen Xavi - Iniesta gitti Messi de bitti, bu sezon da gördü artık dibi Bakalım kralımız Ronaldo gibi cesaret edebilecek mi bir değişimeNasıl kudurdu ama maçın sonunda hahah Hiçbir şey yapamadı maçta, gidiyor arkadan dalıyor falan
Ronaldo kralım buraya win getirmeye geldi. Görevini yaptı, şimdi dönecek. Ama sezon sonu ait olduğu yere Real Madrid'e bekliyoruz...Barcelona ve Messi beni buna resmen zorladı Utku beyciğim, böyle basiretsiz bir ikinci yarı oynanır mı... bu kadar mı bitiksiniz kardeşim...
Bir de RONALDO reisime bak... Corona’dan kaçmak için Real Madrid’e geri dönüş yapma kararı almış, virüs bile yakalayamıyor adamı...
Ekli dosyayı görüntüle 75957
İstemsizce güldüm
Dibin dibine gittiler bu sezon, Valverde'ye o kadar laf ediyorlardı, Setien Valverde'yi bile aratıyor herhalde şu anHahaha aynen Xavi - Iniesta gitti Messi de bitti, bu sezon da gördü artık dibi Bakalım kralımız Ronaldo gibi cesaret edebilecek mi bir değişime
Dedeme de helal olsun vurdu öldürücü darbeyi uzatmalarda
Hahaha aynen Xavi - Iniesta gitti Messi de bitti, bu sezon da gördü artık dibi Bakalım kralımız Ronaldo gibi cesaret edebilecek mi bir değişime
Dedeme de helal olsun vurdu öldürücü darbeyi uzatmalarda
Beter olsunlar. Messi kötü hocalarla çalıştı gerçekten. Pep ile yeniden bir birliktelik denenebilirDibin dibine gittiler bu sezon, Valverde'ye o kadar laf ediyorlardı, Setien Valverde'yi bile aratıyor herhalde şu an
Yok ya nereye gidiyor Messi, şunu bunu gönderin der kalır takımda
Mariano reis de geldi bitirdi işi valla büyük topçu. Daha birkaç saat önce asist yapıyordu şimdi geldi burada gol atıyor adam...
Duygulandım ve yaktım...Onun adı Messi... siz belki unutmuş olabilirsiniz ama küçükken onun için büyüyemez, yapamaz, “futbolcu olamaz” demişlerdi. O büyüdü, çok büyük bir futbolcu oldu. Ona sen bu seviyede kalamazsın demişlerdi ancak o kalmayı başardı. Barcelona’ya seviye atlatamazsın demişlerdi, o atlattı. Şimdi ise bazıları tarafından bittiği, tükendiği, dibi gördüğü iddia ediliyor. Ancak biz biliyoruz ki o, buna bir “dur” diyecek. Bu başarı öyküsünü devam ettirecek.
Ekli dosyayı görüntüle 75958
Duygulandım ve yaktım...
Dur diyemicek, devam da ettiremicek çünkü çöküş başladı bi kere.. Dikiş tutmaz artık, Messi için sonun başlangıcı..
Barça için çöküş başlayacak, Messi’miz ise Liverpool’a veya City’e gidecek. Ya Klopp hocamla, ya Pep hocamla yüzü yeniden gülecek...
Tabii gönül isterdi ki Pep hocam Barça’ya dönsün, Messi ile kavuşsunlar yeniden ama kendisi City’i pek salacak gibi durmuyor...
Ronaldo kralım buraya win getirmeye geldi. Görevini yaptı, şimdi dönecek. Ama sezon sonu ait olduğu yere Real Madrid'e bekliyoruz...
Liverpool ve Kloppla olmasın...Barça için çöküş başlayacak, Messi’miz ise Liverpool’a veya City’e gidecek. Ya Klopp hocamla, ya Pep hocamla yüzü yeniden gülecek...
Tabii gönül isterdi ki Pep hocam Barça’ya dönsün, Messi ile kavuşsunlar yeniden ama kendisi City’i pek salacak gibi durmuyor...