Artık bu gazlı zararlı içeceği içmekten mideleri mahvoldu Şerlok beyciğim. Ne olacak bu adamların sonu böyleBütüüüüüün Arap sevicilere aşağıdaki içecekten armağan ediyorum bir kez daha, hararetlerini alsın yazıktır…
Ekli dosyayı görüntüle 117223
Artık bu gazlı zararlı içeceği içmekten mideleri mahvoldu Şerlok beyciğim. Ne olacak bu adamların sonu böyleBütüüüüüün Arap sevicilere aşağıdaki içecekten armağan ediyorum bir kez daha, hararetlerini alsın yazıktır…
Ekli dosyayı görüntüle 117223
Yok artık bu da acayip bir şeymiş
Azılı bir Liverpool düşmanıyım, azılı bir Real Madrid düşmanıyım. Hatta normalde şey diyordum finalde Real Madrid - Liverpool olursa Real'i desteklerim. Ama dünkü maçtan sonra... Yok yok dünkü maçtan sonra gerçekten de Liverpool'u destekleyeceğim... Çünkü bu Real Madrid asla bu sene bu turnuvayı hak etmedi... Ama ASLA...Liverpool, bal kazanının içine düşmüş olan bu takımı böcek gibi ezse (4-0, 5-0) de kalite farkı bariz şekilde ortaya çıksa keşke. Çeyrek finalde çok rahat bir şekilde elenmesi gereken takım nerelere geldi inanılır gibi değil.
Azılı bir Liverpool düşmanıyım, azılı bir Real Madrid düşmanıyım. Hatta normalde şey diyordum finalde Real Madrid - Liverpool olursa Real'i desteklerim. Ama dünkü maçtan sonra... Yok yok dünkü maçtan sonra gerçekten de Liverpool'u destekleyeceğim... Çünkü bu Real Madrid asla bu sene bu turnuvayı hak etmedi... Ama ASLA...
Ev sahibide ilk yarıda öyle aman aman bir top oynamadı..City kazandığı maçı fernandinho yu alarak verdi. Guardiola bey burası bernabeu onlar bitti demeden bitmez ilk yarı oynanan vasat futbolun bedelini ödedin real cityi uyuttu ve yendi iyikide yendi..
real top oynamadı ki zaten ona rağmen skoru koruyabildiEv sahibide ilk yarıda öyle aman aman bir top oynamadı..